Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Koç Torna Aracımın Direksiyon Pompası Sorunu Çözülmedi

13 Eylül 2024 19:37

Aracımda bulunan ses sorunu ile ilgili Koç direksiyona a. Ş.'ye gittim. Aracınıza bakılıp bilgi verilecektir diye söylendi. 10 dakika sonra ustaları tarafından arandım ve bu sesin direksiyon pompasından geldiğini söylediler. Ses çok belirgin bir ses, telefonla ustayla konuşurken dahi telefondan duyulan bir ses, siz de duyuyorsunuz zaten diye söyledi. Fiyat verdi. Tamiri olursa 6.000 TL, orijinal yenisi ile değişirse 12.000 TL tutar diye söylendi. Ben de tamiri yapalım, olmazsa değiştirelim diye belirttim.

Ortalama 1 ile 1.30 saat sonra aracınız hazır dendi, muhasebeye çağrıldım ödeme yapmak için. Ödeme esnasında 12.000 TL ücreti olduğu söylendi ve tamiri olmadı mı diye sorduğumda tamiri olmamış, mecburen değiştirdik diye söylendi. Ama tabii ki tamiri için eski pompayı söktüler mi o bile muamma. Kredi kartı ile ödeme yapmak istedim fakat kredi kartı ile olursa KDV alırız dendi ve hesaptan gönderin dediler ve hesaptan gönderdim. Arabayı çalıştırdığımda ses gelmekteydi, hemen beni arayan ustanın numarasını aradım, telefona cevap vermedi. Muhasebeyi aradım, 1-2 gün kullanın.

Bu ses gidecektir dediler. Emin misiniz diye sorduğumda evet dediler. Sonrasında Kadosan'da bulunan tanıdığım bir ustaya götürdüm, durumu izah ettim ve seni yanıltmışlar, böyle bir şey olabilir mi, yenisi takıldığında sesin kesilmesi gerekir dedi. Sonrasında tekrar Koç direksiyon a. Ş.'yi aradım, ödemeyi alan kişiyi ve bak ustaya getirdim. Böyle bir şey olamaz. Değiştiği zaman ses kesilir denildi ama ses gitmedi ve bu ürünü sökün, benim ürünümü geri takın, ödememi geri yapın dedim. 1-2 gün bekleyin, ürün zaten garantili, hava olduğu için ses yapıyor, bu ses gitmezse yardımcı olacağız diye söylendi.

Bu süreç 11.09.2024 tarihinde yaşanıyor. 13.09.2024 tarihinde ses geçmemiş olduğu için tekrar aracımı Koç direksiyon a. Ş’ye getirdim. Arabayı incelediler, beni aracın başına tamir bölümüne çağırdılar ve gittiğimde, abi bu sesten mi bahsediyorsun, ilk geldiğinde bu ses yoktu dedi. Bizim yaptığımız işlemde bir sorun yok diye söyledi. Ben de sen beni aradığında bu sesin telefonda konuşurken bile duyulduğunu söyledim.

Madem pompa arızalı değildi, neden değiştirdin diye söylediğimde bu sesle o ses farklı dedi. Madem ki o sesle bu ses farklı, neden müdahale ederken bak aracında 2 ayrı ses var diye söylemiyorsun dediğimde anlamsız konuşuyor. Aynı ses hala devam etmekte, tamirhanenin içerisinden dışarıya kadar duyulduğunu söyledim. Benim pompamı geri takın, ücretimi geri verin dediğimde ise öyle bir şey yapamayız dediler.

Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Koç Direksiyon Direksiyon Pompası Arızası

Yüksel
10 Temmuz 2024 21:44
Ali sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 14:12
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Direksiyon Arızası İçin Yüksek Ücret Ve Yetersiz Onarım Deneyimi

07 Mayıs 2025 15:28
Direksiyon Arızası İçin Yüksek Ücret Ve Yetersiz Onarım Deneyimi
Göksel sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Arızaya Tekrar Ücret Talebi Ve Garanti Mağduriyeti

Göksel
11 Eylül 2025 13:44
Azim sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Ücret Ve Yan Sanayi Parça Nedeniyle Çözülemeyen Direksiyon Sorunu

16 Mayıs 2025 18:30