Koç Otomat (Openbox) Parasını Ödediğim İçecekleri Alamadım!

Koç Otomat (Openbox) Parasını Ödediğim İçecekleri Alamadım!
27 Haziran 2024 16:41

Ankara Demetevler onkoloji hastanesinde bulunan makinede bir adet su aldım. 3 dakika ara sonra geri cihaza gittim Pepsi ve su almak için ama malum kanat açılmadığından Pepsi ve suyumu alamadım müşteri hizmetlerini aradım tam 20 dakika telefonda bekletildim muhatap bulamadım paramın geri iadesini istiyorum. Bankaları bile arasak en fazla 3 dakika ile müşteri hizmetleriyle görüşüle bilinirken bu numarada 0850 430 02 00 aradığımda 20 dakika telefonda bekletildim bunun içinde ayrı bir dava açacağım böyle milleti küçümsemeyin madem banka gibi yoğunsunuz sesli sekreterle size geri dönüş yapalım diye bir çağrı yapabilirsiniz.

Ozan

Sayın Bülent Bey, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için içtenlikle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Ankara Demetevler Onkoloji Hastanesi’nde bulunan otomatımızdan su ve Pepsi almak isterken yaşadığınız sorun ve sonrasında müşteri hizmetlerimize ulaşmakta karşılaştığınız zorluk bizim için son derece değerlidir. Sizlere her zaman hızlı ve sorunsuz bir hizmet sunmak önceliğimizdir. Yaşadığınız aksaklık hem teknik ekibimize hem de müşteri hizmetleri birimimize iletilmiş olup, benzer durumların tekrar yaşanmaması için gerekli iyileştirmeler yapılacaktır. Çağrı merkezimizde yaşanan bekleme süresi için ayrıca özür dileriz; bu konudaki geri bildiriminizi dikkate alarak sistemlerimizi geliştirme yönünde adımlar atacağımızı bilmenizi isteriz. Sabrınız, anlayışınız ve nazik geri bildiriminiz için teşekkür eder, en kısa sürede sorununuzu çözmek adına sizinle iletişime geçeceğimizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, ☎ 0549 615 29 65 📧 [email protected]

Timuçin sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 00:38
Koç Otomat (Openbox) Koç Otomat Çalışmıyor
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Koç Otomat'ta Fazladan Ücret Şoku!

31 Ocak 12:14