Timuçin sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 00:38

Hacıosman Metro girişindeki otomatta ödemesini yaptığım suyu alamadım. Makinanız çalışmıyor ve Su asılı kaldı. Gerçekten çok susamıştım ve bakakaldım sadece. Ayrıca müşteri hizmetleri 7/24 ve bayramlar da çalışmıyor. Metro istasyonunda da o makineden anlayan ve yardım edecek kimse yok. Paramı aldınız ve bunun için de uğraşıyorum. Ne olur ya bir görevli koyun istasyona bu cihazdan anlayan. Ya da bu işi bırakın. Yaz sıcağında susuz kaldık. Ne olacak verdiğim para?

Ozan

Sayın Timuçin Bey, Öncelikle yaşadığınız aksaklık ve mağduriyet için sizden içtenlikle özür dileriz. Hacıosman Metro İstasyonu'nda bulunan otomatımızdan su alırken yaşadığınız bu olumsuz deneyimi büyük bir üzüntüyle karşıladık. Özellikle sıcak yaz günlerinde böylesi bir durumda susuz kalmanızın ne kadar rahatsız edici olduğunu anlayabiliyoruz. Otomatlarımızın kesintisiz çalışması ve sizlere en iyi hizmeti sunması en büyük önceliğimizdir. Ancak bazen teknik arızalar ne yazık ki ön görülemeyen sorunlara yol açabiliyor. Müşteri hizmetleri ekibimize bayram döneminde ulaşamamanız ise ayrıca dikkate alacağımız bir konudur. Bu geri bildiriminiz, sistemimizi geliştirmemiz açısından bizim için çok değerli. Ayrıca öneriniz doğrultusunda, metro istasyonlarındaki destek sistemimizi iyileştirmek adına ilgili birimimize bilgi aktarılmıştır. Anlayışınız ve nezaketiniz için teşekkür ederiz. ☎ 0549 615 29 65 📧 [email protected]

08 Ocak 18:56

Otomat Ürün Vermedi, Ücret Karttan Çekildi Ve Müşteri Hizmetleri Yanıtsız Kaldı

28 Ağustos 16:18
otomat-urun-vermedi-ucret-karttan-cekildi-ve-musteri-hizmetleri-yanitsiz-kaldi-1.jpg

03 Mart 18:09