Fatih sonuçtan çok memnun

Koalaoto (koalaoto.com) Koala Oto Hatalı Ürünü Değiştirmiyor

Koalaoto (koalaoto.com) Koala Oto Hatalı Ürünü Değiştirmiyor
08 Mart 2024 15:52
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Koala oto geçte olsa ürünü değiştirerek mağduriyetimi giderdi. Kendilerine teşekkür ediyorum.”

Koala Oto'dan oto paspas ve bagaj havuzu takımı aldım. Paspaslarda herhangi bir sıkıntı yok. Fakat bagaj havuzunu kenarları fazla kesildiği için tam oturmadı. Satıcı ile iletişime geçerek ya sadece bagaj havuzunu değiştirin ya da hepsini iade edelim dedim. Satıcıda sağ olsun değiştirelim gönderelim dedi. Ama yaklaşık iki hafta olmasına rağmen hala ürün gönderilmedi. Sanki ürünün yasal iade süresinin dolmasını bekleyip, ürünü iade edememem için oyalıyor diye düşünüyorum. İki saat önce mesaj çekmem rağmen herhangi bir dönüş sağlanmadı.

Fatih
Fatih
30 Mart 2024 20:08

Zekeriya sonuçtan memnun değil

22 Şubat 2024 22:48
Mustafa sonuçtan çok memnun

Koalaoto (koalaoto.com) Koalaoto.com. Oto Paspas +bagaj Havuzu Teslim Edilmedi

02 Mayıs 2024 12:53
"İlgili firma şikayetimiz sonrasında hemen aksiyon alarak ürünü kargoya vermiştir. Ürün söylendiği şekilde eksiksiz ve araç ile uyumlu olarak tarafıma ulaşmıştır. Firma yetkililerine teşekkür ederim. İnternet sayfalarındaki iletişim bilgilerini güncelleyerek kendilere daha kolay ulaşılmasını sağlamaları gerekmektedir. Maillerime cevap dönülmeden sadece ürün kargoya verilmiş olup en azından bilgilendirme maili gönderilebilirdi. Sonuç olarak ürünleri sağlam ve kullanışlı olup müşteri şikayetlerini hemen dikkate almaları da çok önemlidir. Teşekkür ederim."
Fahri sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2024 14:03
"Tekrardan iletişime geçerek ücret iadesini yaptılar teşekkür ederim"

10 Eylül 2024 14:42