Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Klein Phönix Kayıp Eşya Ve İlgisiz Çalışan

15 Nisan 2024 17:10

13 Nisan cumartesi günü arkadaşımla birlikte gittiğim bu mekanda, vestiyer hizmetini kullanmak zorunda kaldık. Kaybolmaması için ücretini ödeyerek bir kapüşonlu ve deri ceket bıraktım ve buna karşılık bir adet bilgi fişi aldım. Arkadaşım da aynı şekilde deri ceketini ve kapüşonlusunu verdi. Etkinlikten çıkarken arkadaşım eşyalarını aldı fakat benim deri ceketimi verdikten sonra kapüşonlumun olmadığını söylediler. Üstelik çalışan, bana çok alkollüymüşüm gibi davranarak 'evde unutmuşsundur ya da arkadaşındadır, tekrar dikkatli bak' dedi. Sonrasında vestiyere bıraktığıma emin olduğumu söyledikten sonra adam, girişte 'zaten çok uğraştırdınız' tarzında boş bir yorum yaptı.
Girişte vestiyere bırakırken yaptığımız tek muhabbet, bizim her şeyi oraya bırakıp bırakmadığımız konusunda emin olmamamızdı. Vestiyer zaten eşyalarımızı koruması için değil midir? Nasıl kayboluyor anlamıyorum ve sonrasında 'isterseniz numaranızı bırakın, biz sizi ararız' dediler ama kimse aramadı. Böyle olacağını tahmin ediyordum. Ayrıca bu mekanın doğru düzgün bir iletişim numarası ya da maillerle ilgilenen birisi yok mudur? Böyle durumlarda kiminle irtibat kurmalıyız? Mekanda muhatap alınabilmek için içeriden tanıdığımız mı olması gerekiyor? Sürekli misafir ve tanıdıklarla içeriye alan bu mekandan farklı bir tutum beklemiyordum zaten, teşekkürler.

08 Şubat 2024 15:08
Mahtab sonuçtan hiç memnun değil

Sortie Restaurant Benim Montum Kayboldu

01 Nisan 2024 14:01