Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Kayseri Kızılay Sağlık Grubu Check-up Ücret İadesi Yapılmadı!

25 Nisan 2024 18:51

Kızılay Hastanesi check-up biriminden aranıp kampanya var dendi. 900 lira ödeme alındı. Konuştuğum da Adana'da oturduğumu Kayseri'ye çok sık gitmediğimi söyleyince i*** k*** bana iade veya devir oluyor dedi. Bende gidersem yaptırırım gitmezsem iadem olur diye yatırdım. Gitmedim ve hiçbir şekilde hizmet almadım ve 900 lira paramı iade etmiyorlar. Mlp uluslararası sağlık hizmetleri o ödemeyi aldı bizle ilgisi yok biz geri ödeme yapamıyoruz dendi. En son hasta haklarından bir bayan benim için iletişime geçeceğini söyledi ama hiçbir şekilde geri dönüş olmadı.

29 Nisan 2024 08:56 (Şikayetten 3 gün sonra)

28581852 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Hizmetlerimiz ile ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, konuyu bizim ile paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

Filiz
Filiz
08 Temmuz 2024 14:52

Hiçbir şekilde ulaşım sağlanmadı. Ben sürekli arıyorum ilgileneceğiz bilgi vereceğiz diye oyalanıyorum. CİMER'e de şikayette bulundum. Tüketici haklarından ve savcılıktada hakkımı arayacağım.

Işıl sonuçtan çok memnun

Mlpcare ve Kızılay Sorunu

30 Mayıs 2024 12:13
"Kızılay kurumunun adını aklamasına çok sevinerek yazıyorum: mağduriyetim giderildi, bana ikna edici şekilde açıklama yapan Sevinç hanım, hastaneye gittiğimde her işlemi takip eden Meryem hanım ve güler yüzü ile her konuda yardımcı olan tüm Altıntepe Kızılay personeline özellikle teşekkür ederim."

20 Mart 2024 14:34
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Kızılay Tıp Merkezi- Altıntepe Şubesinden Şikayetçiyim

22 Ocak 2024 17:49