Atiye sonuçtan memnun değil

Kitap Seç Kargom Gelmedi Kaç Gündür Tedarik Aşaması Ve Kargo Hazırlanıyor Diyor?

23 Ekim 2023 09:23

11255238 Benim sipariş kodum. Satan mağaza olarak kitaplarımın bir bölümünü Kitapsec'ten diğer bölümünü yine Kitapsec uygulamasında olan başka bir mağazadan aldım. Başka mağazadan aldığım kitap tam günü gününe geldi. Kitap Seç'te hala tık yok. Kaç gün oldu ya. Sınava hazırlanan biri için dakikanın bile önemi varken biz burda günlerce bekliyoruz. Kitaplarımı acil gönder Kitapsec!

24 Ekim 2023 14:00

Kargom kaç gündür yok. 2 gündür faturalandı'dan ileri gidemedi. Plan program sürekli aksıyor. Bir sınav öğrencisi olarak bizim için dakikanın bile önemi var. Sizde kitap satan bir uygulama olduğunuza göre halden anlamanız gerekiyor. Ama yok. Zamanında gelmesi için 2 ay önceden sipariş edilmesi gerek (! ) kitaplarımı acil kargola Kitapsec. Yeter bu kadar beklettiğin!

23 Ekim 2023 13:11

Buraya şikayet yazdıktan sonra sipariş hazırlanıyora döndü. Kaç gündür bekliyorum sizi. Kitaplarımı acil kargolayın artık Kitapsec!

23 Ekim 2023 20:01

Şimdi de faturalandı yazıyor. Faturalandı kargoyu PTT ye bırakmak mı ne demekmiş. Ama kaç gün oldu artık. Zaten kargolar yavaş dağıtılıyor ben kaç gündür bekliyorum ya. Kargoya verin artık kitaplarımı Kitapsec!.

Menşure sonuçtan hiç memnun değil

Menşure
30 Nisan 2024 08:59