Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktorun Önemsiz Gibi Gördüğü Sonuçların Açtığı Sonuç

25 Şubat 2024 19:53

İki gün önce çocuğum ateşlendi ve hastaneye getirdik. Vücudunda enfeksiyon olduğu ortaya çıktı ve yatış yapıldı. Yatış yapılmadan önce çocuk acildeyken hiç kimse çocuğuma doğru düzgün ilgi göstermedi. 'Burnunda hırıltı var' dedim, 'Yeni doğanda normal' dedi. 'İki aylık çocuğumun gözü akıyor' dedim, 'Antibiyotik dışında bir şey veremem, küçük olduğu için onu da veremem' dedi. Sonunda kabul ettim ve en son üçüncü gelişimizde tahlil yapıldı. Enfeksiyon olduğu tahlil sonuçlarından anlaşıldı. Az önce tahlil sonuçlarına bakıyordum, bir ayın on beşinde çocuğumu hastaneye rahatsızlandığı için getirmiştim ve tahlil yapılmıştı. 'Hiçbir şeyi yok' denmişti. Doktor, tahlil sonuçlarında enfeksiyonun o zamandan beri mevcut olduğunu göz ardı etmiş. İnsan hayatı bu kadar mı değersiz? Küçücük çocuğumuzun huysuzlandığını ve sürekli ağladığını düşünüyorduk, meğerse çocuğum hastaymış. Bu önemsemeyen doktorun adı Ö**** K**** K***'tur ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Küçücük bir çocuk söz konusu olduğunda bu kadar önemsenmemesi kabul edilemez.

20 Aralık 2023 01:01
Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktor İlgisiz Umursamaz.
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 05:06

Doktor İlgisizliği Ve Yanlış Teşhis Sorunu

23 Şubat 2025 07:09

04 Ocak 2024 21:33
Mercan sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanede Yetersiz İlgi Ve Kaba Davranışla Karşılaştım

21 Temmuz 2025 02:30