Kirman Sidemarin Beach & SPA Otel Deneyimi Üzerine Tarafsız Bir İnceleme

17 Ağustos 2024 17:25

Kirman Sidemarin güvenliği çok zayıf. Girdiğimizde bileklik verilmedi ve 5 gün öyle gezdik, hiç kimse de sormadı. O kadar para verdik, bir bardak çay içemedik. Sallama paket çayı size veriyorlar. Barmenler çok zayıf, zorla iş yapıyor gibiler. Restoranda kedi dolanıyor, mutfağı o kadar küçük ki pasta çeşitleri ve yemekler hiç değişmiyor. Salatalar bile acı tadıyor. Izgara, normal yemeklerin olduğu yerde pişiyor, o yüzden yediğiniz her şey is kokuyor, is tadıyor. Denizle otel çok uzak, ağaca ve doğaya dair hiçbir şey yok. Tamamen bina, her yer doğayla iç içe bir yer asla değil ve diğer otellerle çok fazla yakın. Alacarte restorandan bir hakkımızı kullanamadık, yoğunluk var deyip geçiştirildik. Hele tiyatro tam bir fiyasko. Türk milleti olmamıza rağmen bir tane Türk dansı olmadı. Diğer dansları da izlemeden kalktık. Yemekte et yemek isteyenler 1 saatlik kuyruk için erken inin. İlgi alaka 0. Tercih edecekler bence 500 kere düşünsün.

Ercüment sonuçtan hiç memnun değil

Kirman Sidemarin Beach & SPA En Kötü Tatil Deneyimi

25 Temmuz 2024 09:51
Derin sonuçtan hiç memnun değil

Kirman Sidemarin Beach & SPA Otel Deneyimi Ve Hizmet Kalitesi Üzerine Değerlendirme

09 Ağustos 2024 10:57
Hicran sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 09:48

18 Temmuz 2025 13:55