Kırıntı Unlu Mamulleri Kahvaltı Deneyimimizde Yaşadığımız Sorun

21 Ekim 2023 15:30

Eşimle birlikte kahvaltı yapmaya gittik. Eşim kahvaltı tabağında bulunan haşlanmış yumurtayı çırpılmış olarak almak istedi. (Yumurta beyazını sevmediği için çırpılmış tercih ediyor) Buranın yetkilisi benim diyen ergen bir garson değişikliği yapamayacağını şirket kararı olduğunu söyledi! Bu kadar küçük bir istek nasıl şirket kararıyla olur ve müşteri kırılır anlamadık. Sonra bu ergen bir garson sahibine gideyim diyerek teşekkür ettim ve kasadaki ak saçlı şirket sahibinin yanına gittim. Durumu en kibar haliyle açıkladım haşlanmış değil de çırpılmış alabilir miyiz dedim. Firmanın sahibi sen nerelisin Kayserili mi diye bir soru sordu bana! (Ben pazarlık yapmıyordum sadece mantıklı bir soru sormuştum). Ardından biz de kural böyle değiştiremeyiz diye anlatmaya başladı. Çırpılmış yumurta ikram etmek istedi (ki bu güzel gibi görünüyor ama) ben bunu eşime sorayım çünkü onun kabul etmesi gerekecek deyince senin sözün geçmiyor mu diye sapma sapan gereksiz saygısız bir söz söyledi bana. Ardından adama yaptığı saygısızlığı mantıksızlığı açıklamaya çalıştık ama kendisini anlamadı. Son derece saygısız bir işletme. Uzun yıllar gittiğim ve ürünleri sevdiğim bir yerde bir istekte bulunduğumda neler olduğunu anlatmaya çalıştım.

Simge sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 21:55
Evren sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 12:14

03 Haziran 2023 15:44