Kiperin Collagen Adet Gecikmesi Yapıyor

25 Ekim 2023 19:25

4 Ekim tarihinde kiperin collagen Trendyol'dan elime ulaştı. İlk günden beri günde 1 defa 1 ölçü sabahları aç karnına içiyordum ancak saçlarımda aşırı dökülme vücudumda şişlik oluşmaya başladı. Midemde sert bir cisimle bastırma hissi sabahları ayaklarımın altından bir şeyler akıyor gibi bir his var en önemlisi ise adetim 15 ekimde olması gerekiyordu hala olamıyorum ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum. Bir arkadaşım daha kullandığı zaman adetinde gecikme yaşadığını ilacı bıraktığında geçtiğini söylediği için bugün içmedim. Bununla ilgili ürünün iade alınmasını ve mağduriyetimi nasıl giderirsiniz bilmiyorum ama mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Günlerdir stresli gergin ve yorgun bir şekilde vakit geçiriyorum

Şikayeti Çözüldü

Gizem hanım ne kadar süre sonra regl oldunuz? Benim 13 gün gecikti bugün itibariyle .

Şikayeti Çözüldü

Bıraktıktan 4-5 gün sonra kadar oldum eğer şüpheleniyorsanız hemen siz de bırakın

Şikayeti Çözüldü

Bende de adet gecikmesi yaptı da acaba bıraktıktan ne kadar zaman sonra adet oldunuz veya oldunuz mu? Kalıcı bir zarar oldu mu?

Şikayeti Çözüldü

Ne kadar sonra regl oldunuz?

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Kiperin Türkiye Kolajen Maskesinin Alerjik Reaksiyonu Ve Trendyol’dan İade Ve Tazminat Talebi

24 Mart 13:47