İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2024 02:16

1 hafta önce Trendyol üzerinden Kingston DTXM 64GB USB 3.2 Gen. 1 DataTraveler Exodia M Flash Bellek almıştım, açıklama kısmında 50 MB ve altı yazma hızı yazıyordu. Bana gelen ürünü USB 3.2 Gen 1 girişinde test ettiğimde 13.5 MB yazma hızı veriyordu. Firmayla iletişime geçtim ancak değerlerin normal olduğunu ve distribütör ile iletişim kurmamı söylediler. Google üzerinden arama yaptığımda Art Sistem, Kingston'un Türkiye'deki yetkili satıcısıdır diye sonuç çıktı ve WhatsApp üzerinden sorunu ilettim. Kendilerinin distribütör olmadıklarını, bir şey yapamayacaklarını ve satıcı ile iletişim kurmamı söylediler.
Ben de son çözüm olarak Kingston Türkiye ile mail üzerinden iletişim kurdum, ürünün normalde 30 MB yazma hızı olduğunu ve elimdeki ürünün 14 MB yazma hızı verdiğini ilettim. Bu tür hız farklılıkları olabilir dediler ve tekrar cevap yazdım ancak herhangi bir geri dönüş yapmadılar. Sorunumun çözülmesini istiyorum. Herkes başından savıyor, aldığım ürünün fiyatı ve değeri önemli değil, mağdur olan benim.
Elimdeki ürünün hızı, giriş seviyesi USB 2.0 yazma hızıyla neredeyse aynı. Fotoğrafları ekledim. Detaylı bakarsanız sevinirim. Mesajları ve test karşılaştırmasını ekledim.

02 Kasım 2024 01:48

1 hafta önce Trendyol üzerinden Kingston dtxm 64GB USB 3.2 Gen. 1 datatraveler Exodia m Flash Bellek almıştım, açıklama kısmında 50 MB ve altı yazma hızı yazıyordu bana gelen ürünü USB 3.2 gen 1 girişinde test ettiğimde 13.5mb yazma hızı veriyordu firmayla iletişime geçtim ancak değerlerin normal olduğunu ve distribütör ile iletişim kurmamı söylediler. Google üzerinden arama yaptığımda art Sistem, Kingston'un Türkiye'deki yetkili satıcısıdır. Diye sonuç çıktı ve WP üzerinden sorunu ilettim kendilerinin distribütör olmadıklarını, bir şey yapamayacaklarını ve satıcı ile iletişim kurmamı söylediler. Bende son çözüm olarak Kingston Türkiye mail üzerinden iletişim kurdum, ürün normalde 30 MB yazma hızı olduğunu ve elimdeki ürünün 14 MB yazma hızı verdiğini ilettim, bu tür hız farklılıkları olabilir dediler ve tekrar cevap yazdım ancak herhangi bir geri dönüş yapmadılar, sorunumun çözülmesini istiyorum herkes başından savıyor, aldığım ürünün fiyatı ve değeri önemli değil mağdur olan benim. Elimdeki Ürünün Yazma Hızı Düşük Giriş Seviyesi USB 2.0 ile yarışıyor Yazma Hızı. Fotoğrafları ekledim detaylı bakarsanız sevinirim, Hem mesajlaşmaları hem test sonuç karşılaştırmasını ekledim.

10 Kasım 2024 02:13

Dönüş bile yapmadılar, İlgi Yok Eğer ürünün fiyatına göre davranıyorlarsa gerçekten yazık.

24 Temmuz 2023 23:17
Ziya sonuçtan hiç memnun değil

Kingston Marka Flash Bellek Dışı 128 GB İçi 32 GB Kullanım 32 GB

03 Ekim 2023 15:14