Kingbetting'de Yaşadığım Olumsuz Deneyim

Kingbetting'de Yaşadığım Olumsuz Deneyim
15 Eylül 2024 16:26

Kingbetting'de iki kez sorun yaşadım. İlkinde 20 TL'den maksimum kazanç elde ettim ve 100 bin TL'nin 40 binini ödediler. Bugün ise rulette 40 bin TL'lik kasamı çevirmem gerektiğini söylediler. Bütün kasayı çevirmemi istediler ve sonucunda parayı kaybettim. Kesinlikle Kingbetting'e yatırım yapmayın. Çok pişman oldum. Canlı destekleri dalga geçer gibi konuşuyor ve paraya el koymaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar.

20 Eylül 2024 13:01 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Kingbetting Üyemiz, Olumlu veya olumsuz bildiriminiz değerlendirmeye alınarak mümkün olan en kısa sürelerde çözüme kavuşturulmaktadır. Görüş ve değerlendirmeleriniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Kingbetting Destek Ekibi

Onur sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

29 Aralık 2023 12:06
"Gerekli işlem sağlandı"
Kaan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

04 Şubat 2024 13:05
"Doğa hanım benimle iletişim kurdu teşekkür ediyorum problemimiz çözüldü"
Kingbetting Para Çekim Sıkıntısı
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Kingbetting Sadece Paranızı Alıyor Kazandırmıyor

15 Şubat 2024 16:05

Alican
13 Nisan 2025 02:17
Kralbet Yatırımlarım Artıyor Ama Çözüm Yok
Soner sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

19 Ağustos 2024 04:36
"Sorunumu çözüldüğü için teşekkür ederim"
Kingbetting'de Yaşadığım Sorunlar Ve İlgisizlik