Kia Sportage Multimedya Arızası

Gökhan
07 Şubat 2024 18:51

2020 model Kia Sportage marka araç satın aldım. Multimedya sistemi aldığımda çalışıyordu. Yaklaşık 6 - 7 aydır Dokunmatik ekran kendi kendine menülerde geziyor dokunmatiği çoğu zaman çalışmıyor. Aracı aldığım Yetkili bayi Aldatmaz otomotive başvurduğumda, multimedya sisteminin garanti kapsamında olmadığını ve tamirini kendi imkanlarımla sağlamam gerektiği belirtildi. Bana dokunmatik ekranı siz araçla birlikte sattınız nasıl garanti kapsamında olmaz böyle bir saçmalık olabilir mi? Araç garanti süresi içinde olmasına rağmen Bana yeni bir multimedya sistemi alınması gerektiği söylendi. Araç genel olarak memnun etmekle birlikte, multimedya sistemi konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Bu sorunu nasıl çözebileceğim konusunda yardım istiyorum.

profile profile
12 Şubat 2024 12:20 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

Engin

03 Nisan 2024 12:34

2020 Kia Sportage Multimedya Ekran Sorunu

Ümit
13 Mart 2024 13:54
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Kia Multi Media Arızası

Ahmet
25 Mart 2024 16:15
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Kia Teyp Dokunmatik Arızası

Hasan