Fatih sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 11:49

2023 Mayıs'ın sonunda Kia Ersu Yurt Otomotiv'den sıfır Kia Stonic aldım. Arabayı alabilmek için 75 bin TL para verdim. Arabanın ön kaputunda boydan boya lekeler var. Bayiye götürdüm, boya ustaları baktı, evet fabrika hatası dendi. Çelik motora ilettiler. Oda Kia Tekkara servise götürün dendi, oradaki ustalar da baktı, fabrika hatası dendi. Şimdi bana sıfır arabanın ön kaputunun boyanması lazım diyorlar. Sıfır arabanın neden kaputunu boyatayım ve doğru düzgün benimle iletişime geçen yok. Arıyorum kimseye ulaşamıyorum. Benim mağduriyetimi kim giderecek? Sıfır arabamın boyanmasını istemiyorum, yenisiyle değiştirilsin.

profile profile profile
31 Ağustos 2023 11:09 (Şikayetten 23 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

08 Eylül 2023 01:27

Kimsenin aradığı yok Çelik motoru arıyorum sizi arıcaklar diyor bayiyi arıyorum Çelik motordan yetkili kişiler size dönecek diyorlar uğraş dur

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
14 Mayıs 2024 23:19
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Ezgi
08 Ocak 2024 15:02
Kia Ankara'da Yeni Satın Alınan Araçta Yaşanan Servis Sorunları
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Kia Ayıplı Kusurlu Mal

Hamza