Erkan sonuçtan çok memnun

Erkan
15 Aralık 2023 15:24
Erkan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

2022 model Kia Bango kamyonetim yandı. 56.000 km de olan aracım yetkili servis bakımlı ve garantisi devam etmektedir. 13.12.2023 çarşamba sabahında yaklaşık 57 km yol yapmışken motor kısmındaki alevin fark edilmesiyle söndürüldü. Sonrasında çekici ile Kia tekkar yetkili servisine çekildi. Servisin incelemesi sonrası hatanın kendilerinden kaynaklı olmadığı kullanıcı kaynaklı olduğu belirtildi. Garantili bir aracın motor kısmında çıkan bir yangının nasıl kullanıcı kaynaklı olduğunu anlamış değilim. Fotoğraflarını da ekliyorum yanan yer bariz bir şekilde belli ve egzoz borusunun çevresinde ki plastik aksamdan kaynaklanmaktadır. Bu süreçte ticari olarak zarara uğramaktayım. Aracım şu anda Kia tekkar serviste. Gereğinin yapılması ve zararımın karşılanmasını talep ediyorum.

15 Aralık 2023 15:29 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

Erkan

12 Temmuz 2023 15:28
inallar-kia-degistirilen-motorun-arizasini-kabul-etmeme-1.docx

Kia Bongo Motor Arızası Ve Değer Kaybı Endişesi

06 Aralık 2024 02:00
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kia Yeni Araçta Uzun Bekleme Süresi Ve Servis Sorunu

Ali
30 Kasım 2023 16:28
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
26 Ağustos 14:06