Kia Serviste Çözülemeyen Araç Su Alma Problemi

28 Ocak 2024 21:34

Kia gülal servise 2021 model picanto aracımı tabandan su alıyor diyor götürdüm. Aracı bir kalıp sorunu tespiti yapılması gerektiği söylendi aracı bıraktım ertesi gün aracımı almaya gittiğimde sorunun çözülemediği söylendi. Sadece araca ahtapot atıp kurutmuşlar. Aracımın sorununu gidermedikleri gibi bir de lütfetmişler gibi ücret talep etmiyoruz diyorlar. Benim aracım zaten garantili bir de ücret talep etseydiniz.

30 Ocak 2024 13:14 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

03 Nisan 2024 12:23

Bir kere arandım size geri dönüş yapılacak dendi o gün bugün ne ilgilenen ne arayan ne soran var. Aracım su alıyor ve küf kokmaya başladı.

08 Nisan 2024 16:03

Müşteri hizmetleri servisi aramış servis yalan söyleyip sorunun giderildiğini söylemiş. Bende laf olsun diye yazıyorum zaten buraya. Gülalmı bir daha tövbe.

İsa
İsa

Hasan bey merhaba su alma probleminiz düzeldi mi bir de nereden alıyor su araç yardımcı olabilirseniz sevinirim

Hasan

Islaklık sağ arka tabanda oluyor araç durduğu yerde değil de hareket halindeyken alıyor suyu servise götürdüm nereden su aldığını bulamadılar. Yani sorun devam ediyor

Ahmed sonuçtan hiç memnun değil

Kia Picanto Akü Sorunu Ve Garanti Kapsamı Belirsizliği

Ahmed
17 Mart 2025 16:09
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Kia Picanto Araç Çalışma Problemi

Bilal
14 Şubat 2024 21:03

Kia Picanto Dokunmatik Ekran Arızası Hakkında.

Ömer
02 Ocak 2024 10:18