Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kia Dct Kavrama Sorunu

26 Ekim 2023 15:15

2019 Kia Sportage araç satın aldık. Genel olarak memnun olduğumuz için 8 ay sonra 2020 model 2. Aracı da satın aldık. Sonrasında ilk aldığımız araç 40 bin kilometrede kalkışlarda titreme yapmaya başladı. Servise yaptığım başvuru neticesinde 45 binde garantiden kavrama değişimi yapıldı. Diğer aracımıza da yazılım atılarak sorun minimize edildi. Ne yazık ki 80-85 binde aynı sorunlar tekrar başladı. Yetkili servise başvurumuz neticesinde kavramanın garanti kapsamında olmadığını hatanın kullanıcı kaynaklı olduğunu belirttiler. İki aracın da mı kullanıcı kaynaklı olduğunu sorduğumuzda evet cevabını aldık. Kia gibi bir markanın garanti kapsamını araç alırken gözden geçirmek gerekiyor. Araçlarımızın değişim zamanı yaklaşıyor. Bir daha Kia mı? Asla.

26 Ekim 2023 16:26 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan

02 Mart 2024 14:23

Kia Sportage Kavrama Sorunu Ve Garanti Problemi

Aydın
30 Temmuz 2024 16:15
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage Kalkışlarda Titreme Sorunu ve Yetersiz Servis Cevapları

Caner