Kia Ceed Enjektör Sorunu

13 Mart 2024 22:01

Kia Ceed enjektör sorunu 2011 Kia Ceed 1.6 CRDİ motion otomatik kullanıcısıyım defalarca enjektör kodlama yaptırdım. Söktürüp temizlettim ama yine 1700 ile 2000 devir arası şakırdama başladı. En son yetkili bir Kia servisinde kodlama yaptırdım en uzun o gitti yaklaşık 3 ay kadar ama sorun yine başladı. Problemin kesin bir çözümü var mıdır? Bu sorunu halledebilen birini bulsam aracıma severek binmeye devam edeceğim enjektör hariç her şeyini çok sevdiğim bir araç

14 Mart 2024 08:54 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

Yılmaz

Haluk bey merhaba, benzer sorun bende de var nasıl çözüm buldunuz merak ettim?

Yılmaz

Bende bir defa enjektör kodlarını güncelledim ama sanki ufaktan yine yapıyor gibi çözüm buldunuz mu merak ettiğim için sordum size. Sanırım enjektörtörleri komple değiştirmek gerekecek.

Haluk

Hocam Kia servisine gittim. Güncelleme yapıldı yaklaşık bir 2-3 ay düzeldi son 1 aydır yine başladı uğraşmıyorum artık bıraktım git para ver güncellesinler 2 ay sonra bir daha git para ver güncellesinler anlamadım ben bu işten bir şey nasıl bir yazılım bu 2 ay sonra bozuluyor

Erdem
22 Eylül 2023 18:36

Kia Kalkışlarda Titreme Ve Vuruntu Sesi Var

Ergün
18 Temmuz 2024 17:53
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Didem
21 Ağustos 2023 23:48