Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

2020 Kia Sportage Radyo - Navigasyon Ekran Arızası.

07 Kasım 2023 15:56

Kia Sportage Radyo - Navigasyon Ekran Arızası. Ekran Kendi kendine yanıp sönüyor ve geçişler yapıyor. Kia serviste en az 3 kez sorunu iletmeme rağmen her defasında Yazılım güncellemesi ile tamir ettik dediler. Sorun güncelleme veya yazılım değil. Sorunu çözemiyorsanız ekranın değişimi gerekli. Şimdi arıza tekrar oldu. Kia merkeze ve servise ilettim. 2 yıl garanti süreniz doldu, dediler. Artık sizin sorununuz, biz öyle böyle 2 yılı geçirttik gibi bir anlayış Kia ya yakışmadığını düşünüyorum. Kurumsan firma ise ve ben servise 3 defa bunun için gitmişsem, garanti süresi sorun çözülünce veya aynı sorun çıkmadığında başlar.

07 Kasım 2023 16:12 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

Yorumlar (5)

Yavuz

Çözüm bulabildiniz acaba aynı sorun bende de başladı 2020 model Sportage 60.000 km de

Eren

Bu demek ki kronik bir hata bende de aynı sorun var ise bunu gidrmeleri gerek

Osman

Merhaba çözüm bulabildiniz mi

Eren

Aynı sorun bende de var 60 nin bakımdan sonra olduğunu dile getirdim garantinin 2 yıl olduğunu garanti 3 ay önce bittiği için bir şey Yapamayız dediler ve araç hep servis bakımlı araç çok fazla pişman oldum sıfır araç ve çözüm bulamadılar

Yavuz

Benim araçta 2020 Sportage aynı sorun başladı 60.000 km de sanırım kronik çözüm bulabildiniz acaba

2020 Kia Sportage Multimedya Ekran Sorunu

Ümit
13 Mart 2024 13:54
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Kia Aracım Garanti Kapsamındayken, Ücretli Onarım Önerdiler.

Volkan
09 Haziran 2023 17:10
Kia Aracım Garanti Kapsamındayken, Ücretli Onarım Önerdiler.
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Kia Multi Media Arızası

Ahmet