Osman sonuçtan hiç memnun değil

2017 Kia Sportage Göğüs Çatlaması

2017 Kia Sportage Göğüs Çatlaması
01 Ekim 2024 18:52

Selamlar, maalesef ben de bir 2017 model Kia Sportage aracımda kendiliğinden göğüste çatlak oluştu. İnternette gördüğüm kadarıyla birçok kişi bu sorunu yaşamış ve servisler garantisi dolan araçları sadece ücretli değiştirebileceğini söylüyor. Bu araç 90 model araç değil 7 yaşında Hiçbir markanın ve modelin böyle bir problemi yokken ya da biz bu kadar duymadık, neden Kia'da kendiliğinden oluşan bu çatlak üründe bir sorun olduğu kabul edilmeyip kullanıcının sorunu diyerek mağdur ediliyor? Çok merak ediyorum. Kullanıcı nasıl bir hata yapmış olabilir ki onun hatası oluyor ya da o hata her neyse sadece Kia kullanıcıları mı yapıyor? Maalesef Kia Türkiye bu konuyla ilgilenmiyor ama ben ilgilenmeye devam edeceğim. Bu konuyu sonuna kadar takip edeceğim. Gelişmeler oldukça yazmaya devam ederim.

02 Ekim 2024 08:57 (Şikayetten 14 saat sonra)
02 Ekim 2024 15:32

Cevaplanmadı arayacağız deyip bir daha arayan olmadı Kia dan beklemezdim Bu benim 9 uncu Sportagem bir daha almam Ve bu işin sonuna kadar gideceğim

14 Ekim 2024 20:18

Araç garantisi 3 yıl 5 yıl olabilir göğüs garantisi tüm markalar, da 10 yıldır deli paralar verip alıyoruz dış etkenler kullanım hatası deyip sıyrılıyorsunuz bir daha Kia mı🥶🥶 Allah korusun 9 Sportagem, dı bir daha tercih etmiyorum

Güngör
Güngör

Merhaba efendim. Herhangi bir gelişme oldu mu.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage Göğüs Çatlağı Ve İlgisiz Alakasız Marka

05 Ağustos 2024 16:51