Kemalpaşa Belediyesi (İzmir) Binali Yıldırım Millet Bahçesinin İçler Acısı Hali

20 Eylül 2024 00:03

İzmir/Kemalpaşa binali Yıldırım millet bahçesi
birkaç yıl önce yukarıda belirtilen alana gitmiştik. Harika bir aile ve piknik alanı idi. 14 Eylül 2024 de yine oradaydım. Şu anki hali içler acısı; gölü bayağı çekilmiş ve kenarları sazlar kaplamış, çimli alanın her yeri çöplerle kaplı, bir tuvaleti var ki kokusu göl kenarına kadar geliyor. Tabii bunda halkımızın da büyük bir katkısı var. Temizlik imandan gelir derler ama ben böyle bir pislik görmedim. Resmen tuvaletlerin içi dışı duvarları ve yerleri her yer insan dışkısı içinde.
Devletimizin bu tesisi yapmak için ne kadar özendiği çok belli oluyor. Ancak tabiri caizse milletimiz tesisi harap etmiş.
Bu durumu görünce yazmak ve belki ilgilenilir, düzenli bir temizlik görevlisi vs. Şeklinde çalışmalar yapılır da yine eskisi gibi güzel olur diye düşündüm.
İnsanın içi acıyor bu gibi alanların durumuna
göl kenarındaki harap halde duran kayıklara bakım yapılıp vatandaşa ücretli göl gezintisi yaptırılsa oradan kazanılan para bile temizlik işlerine yeter bence
çünkü ciddi oranda gelin ve damat fotoğraf için tercih ettiği bir alan ve oraya gelin her çift gölün ortasında o süslü kayıklarla fotoğrafı olsun ister.

Esenler Belediyesi Göktürk Göleti Tabiat Parkı Sorunları!

10 Nisan 2024 12:58

25 Haziran 2024 16:29

Göl Park'ta Güvenlik Sorunu!

27 Ağustos 2024 16:13
Göl Park'ta Güvenlik Sorunu!

10 Ağustos 2024 23:26

04 Ağustos 2023 12:49