Keçiören Belediyesi Etlik Olimpik Yüzme Havuzu Ve Spor Merkezi Verilmeyen Hizmetler

11 Temmuz 2023 14:41

Bugün bir arkadaşımın misafir getirme hakkından yararlanarak "Etlik Olimpik Yüzme Havuzu Ve Spor Merkezi"ne giriş yapmak istediğimde bana, beni misafir edecek kişinin yaşı gereği böyle bir hakkı olmadığı dolayısıyla da giremeyeceğim söylendi. Ancak bu, yani misafir getirme konusunda herhangi bir yaş kısıtlaması olduğu, belirtilmemiş daha önceden. Şöyle ki, 18 yaş altı iki birey olduğumuzun ve başımıza bir iş gelmesi sonucu sorun çıkabileceğinin farkındayım fakat zaten hem onun kaydı sırasında verilen bir form vardı hem de benim bugünkü planladığımız (hayal ettiğimiz desem daha doğru sanırım) girişim sırasında velim onam formunu dolduracaktı. Misafir olamasam da günlük giriş olup olmadığını sorduğumda da böyle uygulamanın olmadığı ve en kısa 3 aylık bir üyelik yapıldığı söylendi. Naçizane fikrim denemek isteyen insanların olması durumunda üç ya da daha fazla aylık üyelik yapmadan önce en azından bir seferlik günlük giriş yapmasına olanak verilmesi. Ayrıca sağlık personeline bir indirim yapıldığını ancak bu kişilerin "sadece hemşire veya doktor" olabilecekleri söylendi. Bunu oldukça anlamsız bulduğumu belirtmeliyim. Nasıl oluyor da sadece bu iki meslek gurubunu sağlık personeli olarak sayıp, bu alanda emeği geçen yıllardır hizmet veren "eczacıları" göz ardı ediyorsunuz? Yanlış anlaşılma olmasını istemem, indirimden yararlanma hakkı tanınmadı diye değil bu yazdıklarım. Sadece anlamadığım şey şu; siz, her boğazınız ağrıdığında pat diye bir eczaneye girip oradaki insanlardan "sağlık hizmeti" almanıza; pandemi dönemi de dahil tüm hastanelerde eczacılar neredeyse hiç izin almadan, kontamine olmuş bir sürü hasta arasında durmadan çalışan bireyler olmalarına rağmen açıkçası çok merak ediyorum. Nasıl oluyor da hâlâ onlar sağlık personeli değildir diyebiliyorsunuz? Eczacılar, diş hekimleri vb. Mesleklerden insanlar da "sağlık personelidir", dünya çapındaki tanınmış ve güvenilir kurumlarda bile böyle geçmektedir unvanları. Sonuç olarak tesisteki bu kuralın kim tarafından konulduğunu bilmemekle beraber genel durumu oldukça saçma bulduğumu belirtiyor ve bir an önce hangi mesleğin nereye ait olduğunu öğrenmenizi diliyorum.

O ne demek ya koskoca eczacıya sağlık çalışanı değil demek ne demek doktor hemşire kim onlar sadece hasta ile aynı ortamda bulunup muayene ediyorlar diye vücutlarına dokunmak zorunda kalıp hatta ameliyat da dahil olmak üzere yapıyorlar diye hemşireler o hastaları temizleyip iğnelerini ve minimum sağlık hizmetlerini yerine getiriyorlar diye koskoca eczacılardan Üstün mü şimdi hatta bence eczacı> doktor Eczacı kalfası> hemşire Koskoca eczacı yani şimdi bunlar yazması olmayan insana doktora sağlık çalışanı diyor ama her halükarda o yazıyı okuyup hatta yerine muadil ilaç verip karlılığa göre kombinasyon ilaç verip hastayı iyileştiren insana sağlık çalışanı demiyor çok saçma gerçekten kınıyorum kın kın kın...! Bizim burada bakkal Muhittin abi var o da Gripin burun bandı birkaç krem satıyor onu da yazdırmaya gideceğiz inşallah ona da sağlık çalışanı değilsin demezler.

15 Haziran 2023 15:42

Altınpark Yüzme Havuzu Şikayetim