Kebir Süt ve Süt Ürünleri Kebir Tereyağ İçerisinden Ne Olduğu Anlaşılmayan Plastik Çıktı

11 Mayıs 2024 19:007.629

Kebir 500 gr tereyağı içerisinden mavi renkli plastik benzeri bir madde çıktı. İlk basta paketi acarken küf zannettim sonra açıp içerisinden alınca küf olmadığını ama sert bir şey olduğunu gördüm ve ne olduğunu anlayamadım. Paketin tamamını atmak zorunda kaldım içerisinden başka çıkar mi çıkmaz mi güvenemezdim. Ne yiyoruz ne içiyoruz bilmek istiyorum. Üretimi nasıl yapıyorsunuz bilmek istiyorum. İnsan sagligi ile bu şekilde oynayamazsınız.

14 Mayıs 2024 09:01 (Şikayetten 2 gün sonra)

Müşterimizle iletişime geçilmiş. Konu hakkında bilgilendirilmiş, gerekli süreç ve takipler başlatılmıştır. saygılarımızla,Müşteri İletişim Merkezi

Kebir Süt ve Süt Ürünleri Kebir Tereyağından Kıl Çıktı

BİM'den aldığım Kebir marka tereyağının içerisinden kıl tarzı bir şey çıktı nasıl böyle bir şey olabilir. Akıl alır gibi...

Kebir Süt ve Süt Ürünleri Kebir Tereyağından Kıl Çıktı

3 Şubat 2025 14:315.925

"Geri dönüş sağladıklarında parti numarasından o güne ait kayıtları incelediklerini ve sorun olmadığını küf olabileceğini bununda market saklama veya araç taşıma sırasında olabileceğini ilettiler buna karşılık ürünü değiştirmeyi önerdiler fakat ürünü çöpe atmıştım yine de sorun olmadığını ve ürünü göndereceklerini söylediler ürün henüz elime ulaşmadı ama yinede ilgilerinden dolayı teşekkür ederim"

İçim Tereyağ Küf Problemi

30 Ağustos 2023 02:122.650

Getirden aldığım 500gr içim tereyağ küflü maalesef ürün açıldığı ve kullanıldığı için bir değişim ya da ücret iadesi yap...

7 Şubat 2025 22:18784

"Firma aradı üretimin otomatik olarak yapıldığını ve böyle bir şey in olmayacağını izah etti nakil esnasında olabileceğini belirtti ikna oldum ilgileri için teşekkür ederim"

Tümünü Gör
Kebir Yarım Yağlı Mozerella Peyniri Küflü Çıkıyor

Kebir Yarım YağlıMozerella Peyniri Küflü Çıkıyor

Sedat
Kebir Tereyağının İçinde Kıl Çıktı!

Kebir Tereyağınınİçinde Kıl Çıktı!

Abdulsamet
Kebir Küflü Yoğurt

Kebir Küflü Yoğurt

Ebru
Kebir Kaymak Küf Tutmuş

Kebir Kaymak KüfTutmuş

Erkann
Kebir Süt Ve Süt Ürünleri Geri Dönüş Yapılmasını Bekliyorum!

Kebir Süt Ve SütÜrünleri Geri Dönüş Yapılmasını Bekliyorum!

Enis
Kebir Kaşar Peynirden Kıl Çıkma Şoku!

Kebir KaşarPeynirden Kıl Çıkma Şoku!

Zehra