Kebir Süt ve Süt Ürünleri Kebir Gurme Tereyağ

Kebir Süt ve Süt Ürünleri Kebir Gurme Tereyağ
12 Eylül 2024 14:018.816
Zümrüt'ün Teşekkür Mesajı
Geç de olsa firma dönüş yaptı. Müşteri temsilcisi, kokusu olmayan tereyağını aldırmak ve incelemek için arkadaş yönlendirdi. Evimden ürünü alıp, aynı ürünün yeni seri numaralısını bıraktı. Yanındaki hediye içinde ayrıca teşekkür ederim. Yeni tereyağı diğerine göre daha iyi. Yine sorun olursa yardımcı olacaklarını söylediler. İnceleme sonucunu da merakla bekliyorum. Teşekkürler.

Mopaş marketten aldığım Kebir Gurme 750 gr tereyağı hiç tereyağ kokusu yok. Daha önce birkaç kez almıştım. Memnun kaldığım için tekrar aldım. Fakat eridiğinde hiç tereyağ kokusu yok. Firma sitesine seri No. Yu belirterek şikayet yazdığım halde tenezzül edip dönüş yapmadılar. Firmaya olan güvenim sarsıldı. Daha da almam.

19 Eylül 2024 14:49 (Şikayetten 7 gün sonra)

Müşterimizle iletişime geçilmiş. Konu hakkında bilgilendirilmiş, gerekli süreç ve takipler başlatılmıştır. saygılarımızla, Müşteri İletişim Merkezi

Zümrüt
25 Eylül 2024 14:48

Kebir Süt ve Süt Ürünleri Kebir Gurme Tereyağı

"Önce Kebir merkezden aradılar çok ilgili birisiydi fişin elimde olduğunu ama paketi attığımı söyledim. Sıkıntı olmayacağını iletti. Adresime kadar Ankara bölgesine bakan beyefendi geldi sıkıntılı ürünü alıp yerine yenisini vermek için ama dış paket yok diye tavırları hoş değildi. Firma çok hızlı dönüş yaptığı ve ilgilendikleri için teşekkürler"

Kebir Gurme Tereyağında Kötü Koku ve Acı Tat Sorunu

6 Ekim 2024 01:598.449

Yaklaşık 10-15 gün önce Kebir Gurme tuzlu 1 kg tereyağı aldım. Sürekli kullandığımız ürünün kokusu çok kötü ve tadı acı....

Kebir Tereyağı Kalitesinde Düşüş

31 Ekim 2024 07:0111.813

Uzun zamandır severek tadını ve kokusunu beğendiğim ve orijinal, katkısız diye düşündüğüm, çevremde tavsiye ettiğim Kebi...

Kebir Tereyağı Kalitesinde Düşüş

Kebir Süt ve Süt Ürünleri Kebir Tereyağının Tadının Acı Olması Ve Kötü Kokması

8 Kasım 2023 19:257.331

"Geldiler elimdeki ürünleri alıp yenisi ile değiştirdiler. Teşekkürler"

Kebir Süt ve Süt Ürünleri Kebir Tereyağının Tadının Acı Olması Ve Kötü Kokması

Tümünü Gör
Kebir Yarım Yağlı Mozerella Peyniri Küflü Çıkıyor

Kebir Yarım YağlıMozerella Peyniri Küflü Çıkıyor

Sedat
Kebir Tereyağının İçinde Kıl Çıktı!

Kebir Tereyağınınİçinde Kıl Çıktı!

Abdulsamet
Kebir Küflü Yoğurt

Kebir Küflü Yoğurt

Ebru
Kebir Kaymak Küf Tutmuş

Kebir Kaymak KüfTutmuş

Erkann
Kebir Süt Ve Süt Ürünleri Geri Dönüş Yapılmasını Bekliyorum!

Kebir Süt Ve SütÜrünleri Geri Dönüş Yapılmasını Bekliyorum!

Enis
Kebir Kaşar Peynirden Kıl Çıkma Şoku!

Kebir KaşarPeynirden Kıl Çıkma Şoku!

Zehra