Kebapçı İskender (Yavuz İskenderoğlu) Tur Otobüs Kapatana Suyun Ücretli Olduğu Yer

07 Temmuz 2023 15:38

Kebapçı iskender yavuz oğlu Bursa hayvanat bahçesi şubenize yabancı grup misafir getirdim. Şoförüm tavsiye üzerine geldim şubenize güzel hoş mekan çalışanlar güler yüzlü ama bir sorunla karşılaştım. Maalesef içeriye girdiğimde kapıda karşıladılar ve grup misafir getirdim dedim ve yemek yemeyeceğimi, çay içeceğimi söyledim.

Çay geldi ve bir de soğuk su istedim. Görevli arkadaş direk gelerek kusura bakmayın su ücretli dilerseniz misafirlerin hesabına yazarım dedi ve şok oldum. Böyle bir saçmalık olmayacağını ve grup getirdiğim halde suyun parasının misafirlere yazılmasının biraz saçma olduğunu parasında değilim ben.

Biz şoförler olarak grup misafir götürdüğümüz mekanlarda bize yemek ücreti, içecek ücreti almazlar ama nedense böyle güzel bir mekanda böyle bir sorunla karşılaştım. Suyun parasında değilim ve bu mekandan susadığım halde içmeden kalktım.

Bir daha bu mekana gelmem. Kendi grubumuzdaki şoför arkadaşlara da mesaj atarak bilgilendireceğim.

02 Eylül 2023 17:44
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İskender Efendi Konağı İskender Kebapçı, Nezaketten Oldukça Uzak

10 Nisan 2024 13:35