28 Kasım 2024 11:16

Flash GSM Turkey Instagram hesaplı kullanıcı, bana telefon açma işlemi adı altında telefonumu açacağını beyan etti. Parasını gönderdim fakat telefonum açılmadı ve mesajlara dönüş alamadım. Yetkililere bu durumun bildirilmesini ve gerekli işlemlerin yapılmasını beyan ederim.

28 Kasım 2024 11:59

Flash GSM turkey Instagram hesaplı kullanıcı bana telefon açma işlemi adı altında telefonumu açacağını beyan etti, parasını gönderdim fakat telefonum açılmadı ve mesajlara dönüş alamadım, yetkililere bu durumun bildirilmesini ve gerekli işlemlerin yapılmasını beyan ederim.

Ahmet
Ahmet

Bende orada yaptırmıştım şebekem 24 saat içinde geldi normalde güvenilir bir yer daha önce 4 ayrı telefonu yaptırmıştım

Saliha
Saliha

Belli ki siz kendilerinden birisiniz, İki defa para yolladım sonrasında beni engellediler benim yukarıda onlarla yazışmalarım var dekontlarım var bırakın açmayı 2. Defa para istediler bu sefer başka bir işlem uygulayacağız dediler sonrasında engelledim hem Instagram'dan hem WhatsApp'tan paramı geri yollamazlarsa sonsuza kadar onlara binlerce her yerden şikayet yazacağım

Kayitcim.net | @kayitcimnet Telefonum Açılmadı

09 Aralık 2024 18:15