Kavi Enerji'nin İhmali: Eksik Montaj Ve Uzun Bekleyiş

Bünyamin
20 Aralık 2024 20:291.191

Şikayetim Kavi Enerji firmasıyla ilgili. Deprem bölgesi Hatay'da yaşayan annem ve babam için İzmir Bornova'da faaliyet gösteren işletme tarafından Varmeks marka ısı pompası montaj malzemeleri ve 1 hafta içinde montaj dahil anlaşma yaptım. Yetkililer gelip proje ve montaj yapacaklarını söylediler. Malzemelerin bir kısmı 1 haftada geldi. Fakat sonrasında 2 ay hep oyalandım. Ne gelip proje yapıldı ne de kendileri geldi. Baskımla gönderdikleri yerel usta, malzemelerin eksik olduğunu söyleyip gitti. 1 hafta sonra başka bir usta tarafından gönderilen malzemelerle montaj yapıldı. Çalıştırmak için servisi çağırdığımızda montajın eksik yapıldığını söylediler. Hâlâ eksik parçaların gelip montajın tamamlanmasını bekliyoruz.

4 Ocak 2025 16:27 (Şikayetten 14 gün sonra)

Merhaba ürününüz kargo gönderimi yapılmasına rağmen kargomuzda kayıp oluşmuştur bu 3. Paket çıkarımı yapıldı 1 güne tesliminiz oluşur bilginize

Emirşah
Emirşah
Benzer Şikayeti Var
3 Mart 2025 16:38

Bütün kışımızı küçük bebeğimizle soğukta geçirdik. Servise gelmiyorlar, telefonlarımızı açmıyorlar. İlgili yerlere şşkayetimizi bildirdik. Sizleri de hakkınızı korumaya davet ediyoruz. Başka insanlarda aynı durumu yaşamasın.