Kavi Enerji'nin İhmali: Eksik Montaj Ve Uzun Bekleyiş

20 Aralık 2024 20:29

Şikayetim Kavi Enerji firmasıyla ilgili. Deprem bölgesi Hatay'da yaşayan annem ve babam için İzmir Bornova'da faaliyet gösteren işletme tarafından Varmeks marka ısı pompası montaj malzemeleri ve 1 hafta içinde montaj dahil anlaşma yaptım. Yetkililer gelip proje ve montaj yapacaklarını söylediler. Malzemelerin bir kısmı 1 haftada geldi. Fakat sonrasında 2 ay hep oyalandım. Ne gelip proje yapıldı ne de kendileri geldi. Baskımla gönderdikleri yerel usta, malzemelerin eksik olduğunu söyleyip gitti. 1 hafta sonra başka bir usta tarafından gönderilen malzemelerle montaj yapıldı. Çalıştırmak için servisi çağırdığımızda montajın eksik yapıldığını söylediler. Hâlâ eksik parçaların gelip montajın tamamlanmasını bekliyoruz.

04 Ocak 2025 16:27 (Şikayetten 14 gün sonra)

Merhaba ürününüz kargo gönderimi yapılmasına rağmen kargomuzda kayıp oluşmuştur bu 3. Paket çıkarımı yapıldı 1 güne tesliminiz oluşur bilginize

Emirşah
Emirşah

Bütün kışımızı küçük bebeğimizle soğukta geçirdik. Servise gelmiyorlar, telefonlarımızı açmıyorlar. İlgili yerlere şşkayetimizi bildirdik. Sizleri de hakkınızı korumaya davet ediyoruz. Başka insanlarda aynı durumu yaşamasın.

Emirşah sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2025 15:12