Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 12:33

Katılım evi büyük pişmanlıktır. Başta konuşulurken ve işlemleri hallederken ilgililer, işlemler bitikten sonra Sakarya şubesindeki M******* G... N temsilcisi aramalara rağmen dönüş yapmamaktadır. Benim 2 ay dondurmam var, diğer ayların ödemelerini yatırdım, dekontları mevcuttur ama sistemde 4 ay gözüküyor. Benim bilgim olmadan değişik işlem yapılmış. 2 ay dondurmam varken, onlar 4 ay dondurma olarak gösteriyor. Sistemde şikayetçiyim. 9. ve 10. aylarda ödeme yaptım ama onu diğer aylara bölmüş.

02 Ekim 2024 14:56

Katılım evi pişmanlıktır laflarıyla insanları dolandırıyorlar bütün taksitlerimi düzenli ödememe rağmen kurasızdan kuralıya geçtiğimde sözleşmemde değişiklik yapıp 2 ay dondurma işlemi yaptılar defalarca sormama rağmen önemsiz dendi ben sadece temmuz ağustos ayında dondurma yaptım 2 dondurmam var ama katılım evi 4 gösteriyor

1727870171968.img-1987.jpg
06 Eylül 2024 16:39 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. KATILIMOTO Müşteri Deneyimi

06 Eylül 2024 16:57
Ayşenur
Ayşenur
09 Eylül 2024 11:09

Yalan dan ibaret ilerliyor işleriniz ben defalarca sormama rağmen 2 ay sizin dondurmanız gözükecek dendi ilk baştakiler sistemlik dondurma gözükmücek denmişti sözleşme yapsamda temsilci ne derse ona göre herkes hareket ediyor katılım evi pişmanlıktır yazılmayın mağdur olursunuz

Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Gecikmesi Ve Hakediş Sorunu: Katılımevim Mağduriyeti

20 Aralık 2024 09:01

25 Haziran 2025 12:06
Özgül sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 14:41