Büşra sonuçtan memnun

Katılımevim Sözleşme Üzerime Alma Ve Hızlı Teslimat

Katılımevim Sözleşme Üzerime Alma Ve Hızlı Teslimat
09 Temmuz 2024 17:01
Büşra'nın Teşekkür Mesajı
“Dilara hanıma teşekkür ederim”

Sözleşme kayınpederimin üzerine açıldı, bize gelini olarak benim alabileceğim söylendi. Bir seneden uzun süre geçti, hala sözleşmeyi üzerime alamıyorum. Sözleşme ücretlerini gelini olarak ben yapıyor olmama rağmen, kendi ücretini yatırdığım sözleşmeyi neden üzerime alamıyorum? Bu size birinci sorum. Her seferinde 'Biz size dönüş yapacağız' diyorsunuz ve olumlu bir dönüş alamıyorum. Bu durumda banka üzerinden yatırdığım dekontlarla birlikte yasal haklarım neyse dava aracılığıyla bütün haklarımı kullanacağım. Diğer bir şikayetim ise 1300 TL olan sözleşmemin yarı ücretini yatırıp hızlı teslimat almak istiyorum. Bu konuda da ret yanıt verdiniz. Sizlere katılmak en büyük hata. Sizler yerine Birevim, Eminevim gibi firmaları seçseydim keşke. Taleplerim çözüm bulunana kadar gerek bu sayfa, gerek dava yolları, gerek sosyal medya ne kadar yer varsa sizleri şikayet etmeye ve bu olayları yazmaya devam edeceğim. Bu ilk şikayetim, siz çözüm bulana kadar da son olmayacak!

Büşra
10 Temmuz 2024 19:50

Dilara hanıma teşekkür ederim

11 Temmuz 2024 09:21 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. KATILIMEVİM Müşteri Deneyimi

Büşra
03 Aralık 2024 15:38

- Katılım Evim'de Sözleşme Sorunları Ve Zorlayıcı Koşullar Katılım Evim'de 221231294 numaralı sözleşmemle ilgili daha önce Şikayetvar üzerinden şikayet oluşturmuştuk ve şikayetimiz sonrası D***** Hanım bizlerle iletişime geçip sözleşme üzerinde kurallı sistemden peşinatlı sisteme katılım bedeli vermeden geçebileceğimizi belirtmişti. Cenazemiz dolayısıyla 3 ay sonra tekrar kendilerini aradık ve katıldığımız bedelin %70 üzerinde bir sözleşmeyle kurasız sistemlerine geçişlerinin bulunduğunu, tekrar 80 bin verebilirsek bu sisteme dahil edebileceklerini söylediler. Böyle bir sistem ömrüm boyunca görmedim. İnsanları inandırıp sisteme kul etmek nedir, Katılım Evim bunu çok iyi biliyor. Böyle bir sisteme dahil olmak sadece mecbur bırakılmak. Tek istediğimiz şartlarımızı iyileştirmek, bu dayatmak nedir?

Gözde
30 Haziran 18:54

Sözleşme İptalinde İletişim Eksikliği Ve Mağduriyet

Heybet
30 Nisan 02:51
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
15 Temmuz 2023 14:00