Satılmış sonuçtan hiç memnun değil

Katılımevim Mağduriyeti

14 Temmuz 2023 15:40

Katılımevim'den sözleşme iptalimi 2.5 ay önce gerçekleştirdim. Sözleşmede 3 ay içerisinde paranız geri ödenecek diyor, halen paramı vermediler. Paramız eridi gitti. Yasal süre 3 ay içerisinde yazıyor ama bunlar son güne kadar bekletiyorlar. Bu gibi evim şirketleri bizlerin parasını kullanıyor. Sonra da sözleşmedeki ıslak imzanız var deyip sizi mağdur ediyorlar. Mağduriyeti Sikayetvar.com'daki şikayetleri okursanız mağdur nasıl bırakıyorlar, anlarsınız.

profile profile
17 Temmuz 2023 15:58 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Katılımevim Müşteri Deneyimi

17 Temmuz 2023 16:45
17 Temmuz 2023 16:51

3 ayin nisan ayı son haftası ayrıldım ama siz 3 ay bitmeye yakin tarih veriyorsynuz. 3 ay içerisinde yazıyor sözleşmede 1 ay olunca niye vermiyorsunuz vereceğiniz para benim kendi param sadaka vermiyorsunuz.

Katılımevim Ev Alma Sisteminde Sözleşme Mağduriyeti ve Ödeme İadesi Talebi

28 Ağustos 2025 21:08
Abdulkadir sonuçtan memnun

Abdulkadir
28 Ekim 2024 15:59
"Firma yetkililerinden Dilara hanım ilgi ve alakanız için teşekkür ederim."
Eski Sözleşme Mağduriyeti: Katılım Evim Sorunu
Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

Katılımevim Beni Mağdur Etti

19 Haziran 2023 23:20
Mustafa sonuçtan çok memnun

Cayma Hakkı Sonrası İade Sorunu

20 Kasım 2024 21:16
"Dilara hanıma ilgisi ve mağduriyetimizi giderdiği için çok teşekkür ederim. Keşke Isparta şubesi çalışanlarında Dilara hanım gibi işinin ehli kişiler olsaydı markanızı herkese tavsiye edebilirdim."
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Verilen Sözlerin Tutulmaması Ve Mağduriyet

13 Ekim 2024 22:48