Kaş Camping Restaurant Sıkıntısı

21 Temmuz 2023 16:33

Bu yorumu ne yazık ki üzülerek yapıyorum. 4 senedir geldiğimiz kaş kamping'te girişte restoranda yemek ücreti hakkında bilgi verildi ama plaj hakkında hiçbir şey söylenmedi. Plajda içeceklerimizi içerken bir garson buraya da içecekle giremezsiniz dedi saçma bulduk plaj kampa ait sonunda ama tamam dedik. Sonra başka bir bey daha geldi söyledi evet söylendi getirmeyeceğiz artık dedim. Elimizde dışarıdan aldıklarını da restorana yazmak zorunda olduğunu ya da şimdi kalkıp gitmemizi istedi. Dışarıdan aldığım şeye bir kez daha niye size para veriyoruz ya da parasını ödediğimiz kampın plajından neden kaldırıyorsunuz çok kaba bir tutum dedik. Kabullenmedikleri için tamam dedik ona da. Tam toparlanırken arka sezlongumuzdaki bir bey aynı şeyi kendi de yaşadığını asla kendisine bilgi verilmediğini ve tavırlarının çok çirkin olduğunu söyledi. Bir yandan toparlanır bir yanda konuşurken bir Yudum aldım icecegimden. Tam o sırada uzaktan başka bir garson bağırarak hanımefendi niye içiyorsunuz diye bağırdı! Kısa bir laf dalaşının ardından işletmeye şikayet ettik.

Bu sene anlaştıklarını ama seneye anlaşmayacaklarını söylediler ama konu para olunca güvenilmiyor tabii ki. 4 senedir huzurla tatil yaptığımız yerin böyle müşteriyle konuşmayı bilmeyen kişilere verilmiş olması çok üzücü.

Samet
Samet
24 Temmuz 2023 20:35

Kas kamping Helios restaurant şikayeti Bu yorumu ne yazık ki üzülerek yapıyorum. 4 senedir geldiğimiz Kaş Kamping'te girişte restoranda yemek ücreti hakkında bilgi verildi ama plaj hakkında hiçbir şey söylenmedi. Plajda içeceklerimizi içerken bir garson buraya da içecekle giremezsiniz dedi saçma bulduk plaj kampa ait sonunda ama tamam dedik. Sonra başka bir bey daha geldi söyledi evet söylendi getirmeyeceğiz artık dedim. Elimizde dışarıdan aldıklarını da restorana yazmak zorunda olduğunu ya da şimdi kalkıp gitmemizi istedi. Dışarıdan aldığım şeye bir kez daha niye size para veriyoruz ya da parasını ödediğimiz kampın plajından neden kaldırıyorsunuz çok kaba bir tutum dedik. Kabullenmedikleri için tamam dedik ona da. Tam toparlanırken arka sezlongumuzdaki bir bey aynı şeyi kendi de yaşadığını asla kendisine bilgi verilmediğini ve tavırlarının çok çirkin olduğunu söyledi bir yandan toparlanır bir yanda konuşurken bir Yudum aldım icecegimden. Tam o sırada uzaktan başka bir garson bağırarak hanımefendi niye iciyosunuz diye bağırdı! Kısa bir laf dalaşının ardından işletmeye şikayet ettik. Bu sene anlaştıklarını ama seneye anlaşmayacaklarını söylediler ama konu para olunca güvenilmiyor tabii ki. 4 senedir huzurla tatil yaptığımız yerin böyle mafyacılık oynayan, müşteriyle konuşmayı bilmeyen kişilere verilmiş olması çok üzücü. Paramızla maruz kaldığımız muamele bu sene sondu burası dedirtti. Bir karar alınabilir, saygı duyulur tabii ki (ki kampçılık anlayışına kesinlikle uymuyor) ama bu bilgi en başından bilgi verilir ve bilmediğini defalarca söyleyen misafir kovulmaz! Hele o sonuncu garsonun tehditkar tavrı kesinlikle kabul edilemez. Kaş Kamping'e gelecek kişilerin bilgisi olsun plajda suyunuzu bile içemeyeceksiniz uzaktaki çadırınıza gitmek zorundasınız. Çadır için ayrı geri kalan her şey için dışarıya göre x4 fiyat ödemeye mahkum edileceksiniz. Umarım Kaş Kamping restorandaki bu basiretsiz işletmecilerden kurtulur.

Gul sonuçtan hiç memnun değil

Aydede Tatil Evleri  Mağduru!

03 Ağustos 2024 17:10

Emek Cafe Deneyiminde Hayal Kırıklığı