Kartvizit Tasarım Baskı (kartvizittasarimbaski) Kartvizit Tasarım Baskı Üslup Kalite Saçmalığı

18 Temmuz 2024 13:08

Kartvizit tasarım baskı firmasına yaptırmış olduğumuz kartvizit resimde ki bize atılan görselle alakasız. Gelen kartvizit görünce ufak çaplı bir şok yaşamadık değil. Görselleri de paylaşacağım zaten. Ayrıca üslup olarak aşırı kötüler. Müşteri memnuniyeti demek ki asla önemli değil. Yok logonuz çok saçma çok kötü çok basit yok biz sizin için uğraştık emeğimizin karşılığını bile vermediniz. Zaten yeterince pahalılar utanmadan bir de benim kendi logomu sözde kendileri tasarlamış gibi ücret talep ediyorlar. İşte sizin vicdanınıza kalmış emeğimizin karşılığını atarsanız atın atmazsanız atmayın falan. Aşırı pişman oldum yani. Kartvizit yaptıracak olan arkadaşlar paranıza yazık başka yerde daha az para verip daha kaliteli bir şey yaptırabilirsiniz.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2025 17:27

04 Mayıs 2025 12:32
Aldığım Tasarım Hizmetinde İlgisizlik Ve Saygısızlık
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 10:50
Annebebek_süsleme(Instagram) İstediğiniz Gibi Bir Ürün Değil De Kendileri Göndersin İstiyorsanız
Kevser sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 10:50
Dijitalpix (Instagram) Dijitalpix Hatasını Telafi Etmiyor!
İrem sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2025 16:41