Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Choose Toptan Giyim (Unisextoptangiyim) Toptan Ürün Siparişi Verdim, Ödeme Yaptım Ama Ürün Gelmedi

08 Eylül 2023 10:50

Choose unisex toptan (unisextoptangiyim) giyim adında Instagram'dan (isimlerini değiştiriyorlar) toptan ürün satışı yapan firmadan 4 sweatshirt 2 esofman takım 2 de esofman altı sipariş ettim, toplam 7600 TL tuttu siparişleri oluşturup ödeme atana kadar ilgi alaka süper, ödemeyi attıktan sonra ne adam yerine koyuyorlar ne cevap veriyorlar.

Telefona cevap vermiyorlar. Ürünler kargoya verildi deniliyor. Ortada kargo yok kargo takip kodu istiyoruz. Dönüş yapılmıyor, resmen yanıltıldık.

Firma sahibi Tuğba Yigit Türk adında bir bayan ödeme bu isme ait IBAN numarasına atıldı, firma Sivas'ta iletişim kurduğumuz kişi Sivas'ta olduklarını iletmişti, bu firmadan şikayetçiyim.

Her yere de şikayet edeceğim, ya ürünleri doğru göndersinler ya da ödemeyi iade etsinler. Konuşmada IBAN numarası var Kuveyt Bankası'na da şikayet bildireceğim.

choose-toptan-giyim-unisextoptangiyim-toptan-urun-siparisi-verdim-odeme-yaptim-ama-urun-gelmedi-1.pdf
profile profile

Dilber sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 15:29
Murat sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2023 15:14
Choose Toptan Giyim (Unisextoptangiyim) Eksik, Ayıplı, Faturasız Ürün
Burak sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 19:13
Choose Toptan Giyim (Unisextoptangiyim) Choose Toptan Giyim Umursamazlığı