Osman sonuçtan hiç memnun değil

Kariyer.net Sahte İlanlar, İş Bulamama

26 Ekim 2023 07:35

Kariyer net üzerindeki bir çok ilan yıla yakın sürede duruyor. 1000 lerce. Başvuru var 1 yıldan fazla ya da aylarca ilan duruyor. Bu fake. İlanlara müsaade etmemelisiniz. İnsanların hayalleriyle oynuyor şirketler. Aynı ilan 10 kere. Çıkıyor başvuruyorum görüşmeye ya da başvurumu görüntülemeye tenezzül edilmiyor bu sebeplerden bu fake ilanları yayınlamamanızı rica. Ederim. Ayrıca her ilanda alınan kişi olması halinde aranızda protokolle bu alımın size doğruluğunu ispatlanmalı ki insanların size olan güveni artsın. 18 yıldır sektördeyim. Maalesef sizinle iş bulan biriyle tanışmadım. İnsanlar size güveni azaldı. Linkedin'den iş arıyorlar. Çünkü orada daha gerçekçi çoğu ilan. Saygılar

Osman
Osman
27 Ekim 2023 09:16

Bakın bu şikayeti kariyer net uygulamasında yaptım bana verdikleri komik cevaba bakın Merhaba, Kariyer.net, şirketlerle iş arayanları ortak bir platformda buluşturuyor. Şirketlerin başvuru değerlendirme süreci (görüşmeye çağırması, sonuç hakkında bilgi verilmesi, görüşme sırasındaki yaklaşımı vs.) işe alım politikaları kapsamında ve bu nedenle Kariyer.net olarak herhangi bir müdahalemiz olamıyor. Bu bilgilendirmeye ek olarak özgeçmişinin şirketler tarafından incelenmesi için sana birkaç önerimiz var; Özgeçmişini ve özgeçmiş tarihini güncel tutarak şirketler tarafından 3 kat daha fazla görüntülenebilirsin. Özgeçmişinde geçmiş staj ve iş deneyimlerinin tümünü yazıp, mutlaka iş tanımı alanlarında detaylarını anlatmalısın. Yeteneklerini özgeçmişine mutlaka ekle, seni diğer başvuranlardan ayıran en önemli nokta yeteneklerin! Başvurularına özel ön yazı ekle, böylece şirketlerin dikkatini çekebilirsin. Özet bilgi alanında kariyer hedeflerinden bahsedebilirsin. Referanslarını ve bilgisayar bilgisi alanlarını eklemeyi unutma. Özgeçmişinle uyumlu başvurular yapman görüntülenme sayını arttırabilir. Senin için her zaman buradayız. Yardımcı olabileceğimiz bir konu varsa bize her zaman ulaşabilirsin.

İlayda
İlayda
Benzer Şikayeti Var

Ben de birçok iş görüşmesine çağrıldım kariyer.net aracılığıyla ve mülakatlar formalite icabı yapılıyor. Kariyer.net zaman kaybı.

Kariyer Net Sahte İlanlar, Formalite İcabı Mülakatlar

Abdullah
28 Temmuz 2023 22:36

Gerçek Olmayan İlanlar İş Arayanların Umudunu Kırıyor

25 Haziran 2025 01:34
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Kariyer.net'te Otomatik Yanıtlarla İlgisiz Ve Umutsuz İş Başvuruları

26 Temmuz 2025 14:49