Kariyermutfak.com Şikayeti
23 Ekim 2023 17:552.691

www.kariyermutfak.com, www.kariyermutfak.com dan sebze ve meyve kurutucu aldım. Ürünü aynı gün kargoya verdiklerini söylüyorlar.

Fakat telefon ile aramalarımda saygısız kendini bilmez biri telefonu açarak dalga geçer gibi kargo takip numarasını gıcıklığına vermiyorum diyerek saygısızca konuşmalarına devam ediyor.

Defalarca kargoya verdiğiniz ürünün kargo takip numarasını istememe rağmen 5 dakika sonra kargo elinizde olacak diye dalga geçer gibi telefonu kapatın kargo takip numarasını yollayacağız diyor fakat ne arayan ne yazan hiçbir şekilde olmuyor.

Bu şekilde davranışlara tepki gösterdiğimizde ise siz egonuzu tatmin etmek için bu şekilde bizimle konuşamazsınız deyip de saygısızca konuşmalarına devam ediyorlar.

6 liralık mal almışsınız (6000TL) bizi uğraştırıyorsunuz diyorlar. Herhalde müşteri seçiyorlar. 6 liralık mal niye satıyorsunuz uğraşmayacaksanız? Bu firmanın amaçları ne anlamıyorum. Ürünü kargoya verdi iseniz sitenizde niye yayınlamıyorsunuz kargo takibini. Veya telefon açtığımızda saygısız bir şekilde dalga geçer gibi kargo takip bilgisini paylaşmak yerine paylaşmıyorlar.

Kargoya verdiğin halde kargodan niye bana mesaj gelmiyor?

18 Nisan 2024 16:44

Ürün ulaştı mı elinize peki?

Tefal Müşterileri Mağdur Ediyor

Tefal web sitesinden alışveriş yaptım pazar yerlerinde birçok ürünü bulunduğu için sorun yaşamamak adına özellikle kendi...

1 Destek

mMutfak.com Mmutfak.comasla, Sipariş Geçmeyin, Öyle Bir Firma Yok Paranız Gider!

19 Aralık 2023 14:29548

Mmutfak.com üzerinden 7 Aralık ta sipariş oluşturdum. Sipariş no su 24444, İndirimli ürün olduğu için banka havalesi ile...

13 Aralık 2023 00:30506

Mmutfak.com adlı siteden yemek takımı ve çatal bıçak takımı aldım ancak hala kargoya teslim edilmedi siparişimle bugün 4...