Adres Değişikliği Yüzünden Kargo Gecikmesi

13 Kasım 2024 15:41211

Geçen hafta cuma günü D&R'dan aldığım W160749704 ürün bir hafta olmasına rağmen pazartesi günü kargolandı. Bugün de teslim edilmesi gerekiyordu fakat evde değil de arkadaşımda olduğum için (arkadaşımın evi normal adresin bir yan sokağı) adres değişikliği yaparak arkadaşımın adresini girdim ve bana adres değişikliği yüzünden 2 gün ertelendiğini söylediler. Zaten 1 haftadır beklediğim kargoyu neden iki gün daha bekliyorum ki? Adresi değiştirsem bile normal adresimle çok yakın, en azından bir markete falan da bırakabilirlerdi. Umarım bugün içinde ilgilenilir çünkü bu hafta o kargoya ihtiyacım var.

13 Kasım 2024 15:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, İlettiğiniz konu ile ilgili takip sürecini başlattık. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Konuyu bizimle paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. KARGOMsende Müşteri Deneyimi Ekibi

14 Kasım 2024 14:34

Sayın Ali Deniz A., 14.11.2024 tarihinde gönderinizi teslim ettik. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. KARGOMsende Müşteri Deneyimi Ekibi

Kargo Adres Değişikliği Yüzünden Geciken Teslimat

12 Ekim 2024 13:44320

"Çok teşekkürler hemen ilgilendiler"

Kargomsende Kargo Teslimat 13+ Günlük Süresi

18 Ekim 2023 10:59430

D&R internet sitesinden 3.10.2023 tarihinde aldığım ürün 5.10.2023 tarihinde kargomsende isimli kargo firmasına teslim e...

Kargomsende Kargo Teslimat 13+ Günlük Süresi

Kargomsende Kargomu Balgat Dağıtım Merkezinde Unuttu!

24 Kasım 2023 12:27287

"Sorunum giderildi, teşekkürler."

Kargomsende Kargomu Balgat Dağıtım Merkezinde Unuttu!

KARGOMsende Kargo Teslimi Yapılmıyor

16 Temmuz 2024 12:16219

"Şikayetimle ilgili birkaç saat içinde çözüm bulduğunuz için teşekkür ederim"

Kargom Gelmedi, Yalan Beyanla Mağdur Edildim!

5 Ekim 2024 21:52277

"Merhabalar, şikayetim hızlı bir şekilde çözüldü, kargom ertesi gün teslim edildi. Çok teşekkür ederim takibiniz ve hızlı çözümünüz için, iyi çalışmalar dilerim."

Kargom Gelmedi, Yalan Beyanla Mağdur Edildim!