Karayolları Genel Müdürlüğü Sakarya Otoyolu Işıklandırma Yetersizliği

05 Ocak 2024 15:28

benim şikayetim Sakarya otoyolundaki ışıklandırma yetersizliğindendir. Bilen bilir otobandaki Shell veya McDonald's üst geçidinde yaklaşık 10 - 15km sonrasında ışıklandırmaların yetersizliği sebebiyle dün gece gerçekten benimde içinde olduğum zincirleme kazaya davetiye çıkacaktı.
Dün gece 02:00-02:30 sularında bahsini ettiğim güzergahta canlı hayvan taşıyan bir vatandaşımız teknik sorundan ötürü maalesef ki kazaya yapmış ve yolun orta şeridinde yan yatmış şekilde duruyordu. Benimde ışıklandırma yetersizliği sebebiyle son anda fark edip çarpmaktan kurtulduğum bu olayda araç şoförü şükür ki sağ salim aracından çıkmıştık.

Lakin asil konu şu ki: otobanda yan yatan aracı fark edemeyen diğer şoförleri uyarmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştık ve maalesef ki araç nakliyesi yapan bir tırda fark edemeyip yan yatan araca çarpmıştır. Dün gece yani 05.01.2024 tarihi saat 02.00 sularında o bölgede olan ya da o bölgeden geçen tüm şoförler bu elim kazayı görmüşlerdir.
Bu karayollarının veya başka bir kurumun orası bizi ilgilendirmez herkim bu konuyla ilgileniyorsa bugüne dek nasıl göz ardı ettiler muamma. Şahsi adına bu durumu gerekli yerlere ulaşarak ileteceğim buraya yazmamdaki sebebim bunca zamandır hiç kimsenin bu yollar hakkında çalışma yapmamış olmasındandır herkese kazasız belasız günler dilerim

Erkan
12 Nisan 2024 03:46