Nevzat sonuçtan hiç memnun değil

Karavanmalzemecim.com Sorumsuz Ve Duyarsız

14 Haziran 2023 08:25

Karavanmalzemecim.com adlı siteye 05.06.2023 tarihinde tavan heki siparişi verdim. 2 gün içinde elimde olacaktı. Beni günlerce beklettiler. Her sorduğumda tedarik aşamasında deyip günlerce oyaladılar. Ne zaman arasam bugün kargoya verilecek deyip oyaladılar. Dün (12.06.2023) sorduğumda kargoya verildiği söylendi daha doğrusu şirket iletişim hattından kargoya verildiği mesaj olarak tarafıma iletildi. Bugün (13.06.2023) aradığımda ise şirket hatlarından cevap bile vermediler. Mesaj olarak paramı iade ettiklerini bildirdiler. Bu nasıl bir şirket beni günlerce oyaladılar tavan açık olduğundan tavan düşmesi mahvoldu.

Okan
Okan

Aynı durumu yaşadım bakalım ürünü göndermezlerse gereği yapılacak

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Gönderilmedi, İletişim Kurulamıyor: Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

16 Mayıs 2025 10:28
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Ücret İadesi Yapılmıyor Ve İletişim Kurulamıyor

03 Temmuz 2025 02:35