Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Kanuni Motosiklet Kanuninin Bazı Servisleri Ayak Bastı Parası İstiyor

12 Aralık 2023 22:47

Merhaba, Kanuni Kotor kullanıcısıyım. Bugün bir kaza yaptım ve İstanbul içindeki çoğu Kanuni yetkili servisini arayarak durumu anlattım. Rapor vs. tutuldu ve servisinize getirebilir miyim diye sordum. Aldığım cevap 'Alırız ama 4 bin lira dosya masrafı alırım.' yani ayak bastı parası alacaklar. Bu kadar olmaz, el insaf! Bazı yerler 2 bin lira istiyor. Biz ne ara bu kadar acımasız olduk? Zaten kazadan dolayı zararın içindesiniz, 4 bin lira neyin parası? Kanuni yetkilileri, lütfen bu işe bir çözüm bulun. Garantili motosikletimi servisinize getirip tamir ettiremiyorum. Eğer çözüm bulunmazsa, para isteyen bayi isimlerini paylaşacağım.

Muhammet
Muhammet
12 Aralık 2023 22:34

Bugün kanuni motorumla kaza yaptım garantisi devam ediyor bu arada rapor vs tuttuk By Moto Acıbadem bayisini aradım durumu izah ettim motoru getirsem kayıt açar mısınız diye bana açarız ama 4000 bin lira dosya masrafı alırız dediler ben böyle bir şeyi ilk defa duydum motorumu hiçbir servise götüremiyorum bir coğu hava parası istiyor diğerleri 4 5 ayı bulur tamir suresi diyor

29 Temmuz 2024 09:33

Kanuni Motosiklet Servis Ve Parça Mağduriyeti

03 Temmuz 2024 19:31
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Motosikletin Sürekli Arızalanan Farları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

23 Ağustos 2025 14:06

Yuki Duty 125 Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Belirsizlikler