Kanatçı Bahadır Küflü Ekmek Sorunu

20 Mayıs 2023 13:23

Bugün saat 7 gibi Kayseri ilindeki Yenidoğan mah. No:21 "Kanatçı Bahadır" adlı bir işletmeye gittik. Menü istediğimizde "menümüz yok" dendi bizde neyse dedik. Mezelerde küf tadı vardı onu da görmezden geldik. Altı kişiyiz; üç kanat bir Adana bir tavuk şiş istedik. Yemekler geldikten beş dakika kadar sonra ekmeklerin küflü olduğunu fark ettik. Ve etlerin altından çıkan ekmekte küf vardı. Bu ekmekler ızgarada yağlanmıştı ve ızgarada daha sonra etler pişiriliyor. Yanımızda iki çocuk olduğu daha fazla yemeden kalktık. Yemeğin yüzde yirmisi kadar bir şey yedik. Ve geri kalanını bıraktık. Mekana küflü ekmeği söylediğimizde masalarda insan var sessiz olun vs denildi. O ekmekler küflü gelse dahi ızgarada yağlanırken görüp hemen gerekeni yapmalılar. Kayseri'nin en işlek yerlerinde esnafı ile meşhur bir şehirde böyle bir sağlık düşmanı yemek ayrıca böyle bir muamele sonrası yenmeyecek durumdan olan ve yemediğim yemeğin parasının alınması kesinlikle müdahale edilmesi gereken bir kanatçı bahadır işletmesinden şikayetçiyiz.

19 Mayıs 2023 21:37

İyi günler bugün saat 7 gibi Kayseri ilindeki Yenidoğan mah. No:21 "Kanatçı Bahadır" adlı bir işletmeye gittik. Menü istediğimizde "menümüz yok" dendi bizde neyse dedik. Mezelerde küf tadı vardı onu da görmezden geldik. Altı kişiyiz; üç kanat bir Adana bir tavuk şiş istedik. Yemekler geldikten beş dakika kadar sonra ekmeklerin küflü olduğunu fark ettik. Ve etlerin altından çıkan ekmekte küf vardı. Bu ekmekler ızgarada yağlanmıştı ve ızgarada daha sonra etler pişiriliyor. Yanımızda iki çocuk olduğu daha fazla yemeden kalktık. Yemeğin yüzde yirmisi kadar bir şey yedik. Ve geri kalanını bıraktık. Mekana küflü ekmeği söylediğimizde masalarda insan var sessiz olun denildi. Biz yemek yemeye devam etmediğimiz için bize laf söylemeye başladılar. Yüzde on bile yemediğimiz küflü yemek için Bizden 970 TL hesap aldılar. Esnafın iyiliği ile ünlü bir şehrin Kayseri'nin göbeğinde en işlek yerlerin birinde böyle küflü yemek sunan böyle seviyeden uzak iletişim kuran mekan nasıl hala devam ediyor çok şaşkınım. Kanatçı bahadır denetlenmeli. Şikayetçiyiz.

Mini Köşk Restoranda Kötü Hizmet Ve Kalitesiz Yemek Deneyimi

14 Mayıs 2025 22:47

04 Ağustos 2023 21:44

Bizim Kanatçı Bozuk Kokulu Ve Tamamen Tadı Değişmiş Yemek

28 Mayıs 2024 00:03

Kanatçı Haydar'da Büyük Hayal Kırıklığı

01 Nisan 2025 08:21
Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 00:43