Kamer Otomotiv 'de Üslup Sorunu

19 Haziran 2023 16:16

Samsun Hyundai kamer otomotiv bayisinde 19 Haziran pazartesi saat 15.00 gibi sıfır ı20 ve bayon hakkında bilgi almak için eşim ve bebeğimle birlikte gittik. Bizi ü***m*** isimli satış danışmanına yönlendirdiler. Araçlar ile ilgili bilgi almak istediğimizi söylediğimizde sert bir üslupla direkt anlatmaya başladı ve biz de otomatik vites araç dedik.

Ve ardından fabrika ya da bayi çıkışı LPG takılıp takılmadığını sorduk ve o andan itibaren sormak istediğimizi bitirmeden lafımızı kesip benim söz hakkım var mı gibi cümlelerle bize çıkıştı. Dışarıdan LPG taktırdığımızda araç garantisinin devam edip etmediğini sorduğumuzda ısrarla Hyundai ya da kamer in LPG takmadığını yine azarlar gibi söyledi.

Araç satış temsilcisi olarak üslubu çok kötüydü. Araba alıyoruz kıyafet değil bizimle hiçbir şekilde bu tarz konuşması doğru değil. Kamer oto'ya yakışmayan insan Hyundai' a hiç yakışmadı!

19 Haziran 2023 16:01

Samsun Hyundai Kamer Otomotiv bayisinde 19 Haziran Pazartesi saat 15.00 gibi sıfır i20 ve bayon hakkında bilgi almak için eşim ve bebeğimle birlikte gittik. Bizi ü** m** isimli satış danışmanına yönlendirdiler. Araçlar ile ilgili bilgi almak istediğimizi söylediğimizde sert bir üslupla direkt anlatmaya başladı ve biz de otomatik vites araç dedik ve ardından fabrika ya da bayi çıkışı LPG takılıp takılmadığını sorduk ve o andan itibaren sormak istediğimizi bitirmeden lafımızı kesip benim söz hakkım var mı gibi cümlelerle bize çıkıştı. Dışarıdan LPG taktırdığımızda araç garantisinin devam edip etmediğini sorduğumuzda ısrarla Hyundai ya da Kamer'in LPG takmadığını yine azarlar gibi söyledi. Araç satış temsilcisi olarak üslubu çok kötüydü. Araba alıyoruz. Kıyafet değil bizimle hiçbir şekilde bu tarz konuşması doğru değil. Kamer otoya yakışmayan insan Hyundai a hiç yakışmadı.

24 Haziran 2023 12:56 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Kamer Otomotiv [email protected] 0 362 266 58 88

24 Haziran 2023 13:20

Merhaba, Sisteme kayıtlı iletişim numaranızı aradık fakat ulaşım sağlayamadık. Müsaitliğinizi iletmeniz durumunda konu ile ilgili tarafınıza destek sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Sevgilerimizle, Kamer Otomotiv San. Ve Tic. A.Ş [email protected] 0 362 266 58 88

23 Haziran 2023 19:10
Mert sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 16:22

30 Ekim 2023 23:44
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Bayisinde Müşteri İlgisizliği Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

09 Kasım 2024 10:09