Serap sonuçtan hiç memnun değil

Kamelya Collection Exclusive Hotels Mağdur Oldum

18 Temmuz 2024 22:50

İnanılmaz bir mağduriyet... Parayı ödedik tatil yapamadım... Sentido kamelya fulya otele gitmek için 16 Mart tarihinde Eskişehir Tatilia tour turizm firmasından 27 Temmuz tarihi için rezervasyon yaptırdık. Her ay düzenli olarak ödemelerimi yaptım. Bu süreçte emin olmak herhangi bir sıkıntı yaşamamak için oteli de arayıp rezervasyonumu teyit ettim.

Rezervasyonumun olduğunu hiçbir sorun olmadığını ifade ettiler. Temmuz ayı başında turizm firması sahibinin ortada olmadığını otele de ödeme yapmadığını çalışanından öğrendim. Oteli arayıp durumu anlattığımda hala sorun olmadığını ve ödeme bilgisi veremeyeceğini söyledi.

Turizm firması tursab'a kayıtlı güya güvenilir. Otel ücret almadan rezervasyon yapıyor ve süreçte bana güven verdiği için ben ödeme yapmaya devam ediyorum. Firmaya adli süreci başlattık ama para yok tatilde yapamadık. Tursab'a kayıtlı güvenilir gibi görünen firmalara.?

Böyle kurumsal büyük otellerinde nasıl çalıştığını ve ihmalleri olduğunu görün istedim. Sonuçta siz ortada kalınca kimse sorumluluk almıyor yasal süreç tursab'a şikayet kısmını başlattım. CİMER'den ve gerekli her yerden de hakkımı arayacağım.

Şule sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 08:21
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 15:06

27 Eylül 2024 11:46

18 Ekim 2024 11:50
Dedeman Olimpos Otel'de Hayal Kırıklığı Ve İade Sorunları
Duriye sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2023 22:37