Kamelya Collection Aishen Club'da Hayal Kırıklığı

12 Ağustos 2024 18:39

Jolly Tur aracılığıyla Kamelya Collection Aishen Club'a rezervasyon yaptırdık. Sitesindeki ve Instagram'daki fotoğraflarına bakarak insanları yanıltıyorlar. Diğer iki oteli paylaşarak herkesi o tarz bir yerde kalacaklarını zannetmelerine neden oluyorlar. Bir geliyorsunuz, apart otel değil tatil köyüymüş. Ne sitesinde ne de Instagram'da bundan bahsedilmiyor. Tatil köyünde kalmak istesem bile yemek yemek için 5 dakika yürümem gereken bir yeri asla tercih etmezdim. 2 kişilik oda için rezervasyon yaptırdım. Tek kişilik yatak var, kayınvalidem ve kardeşim birlikte yatmak zorunda mı? Ben niye isim, soy isim ve kişi sayısı belirtiyorum o zaman? Bunu dile getirdiğimde de 'Siz bu odayı seçmişsiniz' deyip işin içinden çıkıyorlar. Durumu aktardığımızda otel çalışanları başından savuşturuyor, yardımcı olmuyor. Aishen Club otel değil, apart tarzı bir yer. İnsanları yanıltıyorlar. Her şeye çok uzak. Diğer otellerinde her şey yakın, Aishen'de imkanlardan yararlanmak için bayağı bir yürümeniz gerekiyor. Vasat bir yer.

Feray sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2024 22:15
Kamelya Collection Exclusive Hotels Temizlik Sıfır, Lütfen Özen
Canan sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2025 13:50

24 Haziran 2024 23:39

18 Haziran 2024 10:11
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 23:54