Acırım Halinize Hesap Günü Kalamış Yapı

02 Mart 2024 16:32

Vaat verip yerine getirmediğiniz o toprakların altında kalırsınız. İnşallah dünya hali bu işin içinden sıyrılırsınız. 'Battık, ne yapalım?' dersiniz. Bir helallik bile istemezsiniz. İşte ben de, bir kadın başıma, üç çocuğumla her şeyden kısarak size verdiğim tüm teminatın hesabını ilahi adalete bıraktım. Geceleri, gündüzleri ahımız sizinle. Helallik isteyene kadar yüzünüzde gülümseme, kalbinizde rahatlık olmasın. Geceleri yastığa başınızı koyduğunuzda, çocuklarım ve benim hayalim size azap olarak yetsin. Manzara Konakları projesine inanan Hacer A***.

Engin

Yazık bu firmaya yol verenlere böyle balon örneği büyütüp göz yuman zihniyeti üç kuruş paramıza göz dikip hortumlayanlara"

Bircan

Bir sonuca ulaştınız mi Kalamış yapı olarak mağdur olanlar şimdi isim değişikliği yapıp karagülle inşaat olarak aynı mağduriyeti yaşıyoruz. Çok üzgünüz bu mağduriyetler neden önlenmiyor.

Bircan

Karagülle inşaat hakkında yapmış olduğum yorum gerçeği yansıtmamaktadır. Başka bir firma ile karıştırılarak yapılmış bir yorumdu. Süresi dolduğu için maalesef yorumumu kaldıramıyorum.

Bircan

Yanlışlık olmuş sanırım iki firma farklı firmalarmış yorumumu silemedim çünkü süresi geçmişti

Kocaeli sonuçtan hiç memnun değil

Zeray İnşaat (Kocaeli) Zeray İnşaat (Kocaeli) Ev Alırken Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı

26 Temmuz 12:10
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 12:05
Waw Holding Ve Saka İnşaat İle Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı!

Çelebi Group Nova'da Eksik Teslimat Ve Yönetim Sorunları!

06 Mart 23:10