Şerif
27 Kasım 2024 11:34

Eski bir müşterisi olarak daha önce Kablo TV ile hiçbir sıkıntı yaşamamıştım.

Yaşadığım sıkıntı;
Online işlemlerden bir arıza kaydı oluşturdum.
Kablo TV ye yaptığım arıza kaydı şu şekilde:
Kablo TV de eklediğin favori kanallar dönem dönem siliniyor, yeniden eklemem gerekiyor. Next TK-8001 model cihazımın değişmesini talep ediyorum.
Kablo TV den gelen cevap :
Çözüm açıklaması: Çözüldü: Cihaz son sürüm yeni cihazdır cihaz normal olarak çalışmaktadır. Değişmesini gerektiren bir durum yoktur. Asılsız arıza.

Benim yazdığım talebi ciddiye almadan, nereden nasıl kontrol etti. Sorunun olmadığını bilmiyorum. Sorunumu anladığını da sanmıyorum.

Sonrada bir kısa mesaj:... Numaralı arıza kaydınızın kullanıcı kaynaklı olduğu tespit edilmiş olup 100 TL servis ücreti bir sonraki faturanıza yansıtılacaktır. Sorum şu ; Adresime Herhangi bir servis elemanı gelmeden bu sorunun olmadığını nasıl anladınız, ki böyle bir sorunum varken beni yalan söylemekle (asılsız arıza diyerek) itham ediyorsunuz. Söz konusu servis ücreti hangi hizmetin bedeli diyerek aradım şikayet kaydı oluşturdular, Ama gelen herkese gönderdikleri standart cevaplar.

Şimdi sorumlarım:
1- Benim oluşturduğum arıza kaydının asılsız olduğunu teknik personel adrese gelmeden oturduğu yerden nasıl karar verdi.
2- Teknik personel adrese gelmeden 100 TL (buradaki paranın bir önemi yok) ne yaptı da bana bir bedel ödemem gerektiğine karar verdi.
3- Bu kararı veren teknik personel yanlış karar verirse, bu kararı düzeltecek bir biriminiz yok mu?
4- Eski bir müşteri olarak kaç defa arıza kaydım var ona bakılması,
5- Asılsız ihbarın (ki değil) bir bedeli var ise faturaya yansıtılıyorsa, hizmeti alamadığım zamanda dilimlerinde de alamadığım hizmetin bedeli faturamdan düşüyor mu?

28 Kasım 2024 09:13 (Şikayetten 21 saat sonra)
28 Kasım 2024 10:42

Sayın Abonemiz; Şikayetiniz ile alakalı bağlı olduğunuz bölge müdürlüğümüze bilgi iletilmiştir. Yapılacak inceleme neticesinde şikayetiniz en kısa süre içerisinde sonuçlanacaktır. Saygılarımızla.

Nazmiye sonuçtan memnun

Nazmiye
01 Mart 2024 21:15

Kablo TV Kablo Net Bence Artık Hiç Gerek Yok

28 Eylül 2024 19:36
Kablo TV Kablo Net Bence Artık Hiç Gerek Yok
Hakan sonucu yetersiz buldu

03 Ocak 2025 17:29
Kablo Net'ten Beklenen Hizmet Gelmiyor!
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
09 Temmuz 2024 17:11
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Kablo TV Servisinde Cihaz Arızası Ve Yetersiz Hizmet

Serkan