Ares K9 Akademi'den Aldığımız Eğitim Tam Bir Hayal Kırıklığıydı

21 Mayıs 2023 00:53

Ares K9 Akademi hayvancılık ltd şti isimli firmaya, Ocak ayında 8 aylık maltipoo cinsi köpeğimizi temel itaat eğitimi için gönderdik. İlk olarak çok ilgililerdi, Birden fazla köpek vardı ve e*** hanım fotoğraflarını her istediğimde gönderiyordu.

Anlaşmayı yaptığımızda 1 aylık bir eğitim süreci olduğunu söylediler. Boyun tasması ücreti, iç dış parazit ücreti vs paralar istendi. Sonrasında Hocamızın bazı problemleri sebebi ile eğitim uzadı ve anlayışla karşıladık. Köpeğimizi aldıktan sonra ilk 2-3 gün çok düzgündü köpeğimiz ama a** Hoca eğitime bizimle haftada 2 kere yapılacağını söyledi ve asla gelmedi.

Sonrasında biz bu durumu a** hocaya söyleyince 1 hafta hatırlatma eğitimi yapabilmek için köpeğimizi göndermemizi söyledi. Bugün alacağım dedi ama akşam olduğunda pet taksi bulamadığını alamayacağımı söyledi. Biz de taksiyle gönderdik Beylikdüzü'nden Pendik'e.

E** bey adında birisinin evinin adresini verdi. Bizde gönderdik. Sonrasında taksicinin söylediğine göre e*** bey geç olduğu için kabul edemeyeceğini güvenliğe bırakmasını söylemiş taksici de bırakmış ve gitmiş. Biz bunu öğrenince hem a** Hoca hem de e*** bey telefonlarını asla açmadı oysa ki a** hocayla 1 saat önce konuşmuştuk.

Bizde hava soğuk olduğu için ve köpek sabaha kadar kutunun içinde kalmasına asla izin vermeyeceğimiz için Beylikdüzü'nden kalkıp Pendik'e gittik ve köpeğimizi güvenlikten, kafesin içinden çıkarttık gittiğimizde titriyordu çocuk.

Sabahında a*** Hoca arayıp çok özür dilediğini bundan sonra eğitime kendi geleceğini ve ekstra hiçbir ücret talep etmeyeceğini söyledi. Öbür hafta eğitim başlaması gerekirken asla gelmedi, ve telefonlarımızı da açmadı. Sonuç olarak 6000TL verdik ve ne köpeğim evde kalabiliyor ne de tuvalet eğitimi bitti. Paramı geri talep etmek istiyorum ama uğraşmaya değmez sadece asla hakkımı da helal etmiyorum eğer okuyorlarsa.

profile profile profile

Ozan
Ozan

Yeni adreslerini biliyorum herkese böyle yapıyorlar

Asli

Doğa hanım, bu yalancıların ağına ne yazık ki bende düştüm ve köpeğimi öldürdüler. Benim gibi bir sürü mağdur var. Bizler yasal süreci başlattık. Bilmenizi isterim ki ali denilen adamın adı hakan kanaat. Erdem denilen şahısta ali erdem Akçay. Kendisi avukatmış. Bize ne adreslerini ne de köpeklerin eğitildiği yeri söylediler. Bunların daha fazla hayvanın ölümüne sebebiyet vermemesi için ne gerekiyorsa sizlerde yapmalısınız. Asla pes etmeyin lütfen. Benimle iletişime geçebilirsiniz dilerseniz.

Asli

Doğa Hanım, mail adresim [email protected] buraya mail atarsanız telefon paylaşabilirim.

Doğa
Doğa

Nasıl iletişime geçebiliriz sizinle?

Tuğçe
16 Mayıs 2023 12:47
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Jda Köpek Eğitim Merkezi & Danışmanlığı Vaat Edilen Şeyleri Yapmıyor

18 Temmuz 2024 10:54