Jooble Müşteri Hizmetleri İş Başvurusu

Jooble Müşteri Hizmetleri İş Başvurusu
06 Ağustos 2024 23:05

Jooble iş ilan sayfasında müşteri hizmetleri Home office pozisyonuna başvurdum. Altı Danışmanlık Şirketi müşteri temsilcisi üzerinden danışman olarak 05 Ağustos 2024 tarihinde iş ilanını görerek WhatsApp üzerinden iletişime geçtim ve başvurdum. Başvururken isim, soy isim, telefon numarası, e-posta ve özel bilgilerimi paylaştığım için endişelerim var ve Jooble uygulamasına güvenerek bilgilerimi paylaştım. Adıma herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, hesap veya tapu, arsa, iş yeri, çek, senet ve yasa dışı herhangi bir işlemden sorumlu olmadığımı belirtmek isterim. Bu şikayet dilekçesi ile imtiyazlı güvence almak ve başıma gelen olaylardan korunmak amacıyla resmi olarak bilgilendirme yapmaktayım. Adıma yapılacak herhangi bir işlemde benim ıslak imzam olmadan yapılmış olması kabul edilmemektedir ve sorumluluk almıyorum. İlgili makamların gereğini yapmasını talep ediyorum. Vermiş olduğunuz bilgileri kullanarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, düzenleyici, adıma açılmış şirket veya yasa dışı herhangi bir işlem için kimlik bilgilerim, onayım, ıslak imzam olmadan yapılmış veya yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Bilgilerimin kullanılması ve hakkında onayım olmadan yapılan her türlü işlem şahsıma ait değildir ve kabul etmiyorum. Gereğinin yapılmasını ve yetkililerin ilgilenmesini talep ediyorum. Ben sitenizde bu ilanı gördüm ve ekran görüntüsü de mevcut. Jooble'a güvenerek başvurdum. Gereğinin yapılmasını ısrarla talep ediyorum.

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 00:27

Kişisel Bilgilerimin Güvenliği Konusunda Endişeliyim

Fuatcan
11 Şubat 2025 17:17
Kişisel Bilgilerimin Güvenliği Konusunda Endişeliyim

07 Ağustos 2024 12:24

07 Ağustos 2024 18:49
Jooble Yazılı Müşteri Hizmetleri Artı Danışmanlık İş Başvurusu
Enes sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 00:44
Jooble.org Kişisel Bilgilerimin Güvenliği Konusunda Endişelerim Var