Yaren
06 Ağustos 2024 07:46

3-4 ay önce internet üzerinden aldığım JBL siyah kulaklığım, ilk defa nemli bezle temizlediğim halde bembeyaz oldu. Görüntüsü tamamen bozuldu. Yıllardır JBL kullanıyorum. Hiç böyle bir durumla karşılaşmamıştım. Umarım ürünüm için bir çözüm bulabilirsiniz

06 Ağustos 2024 11:11 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

06 Ağustos 2024 12:10

Değerli Müşterimiz, Sizi 05*******35 numaralı telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

06 Ağustos 2024 17:23

07 Ağustos 2024 11:29

Değerli Müşterimiz, Sizi 05******35 numaralı telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

İrem
30 Aralık 2024 09:55
JBL Kulaklıkta Aniden Beliren Beyaz Lekeler Sorunu
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
16 Ocak 2025 17:47