JBL Endurance Peak 2

JBL Endurance Peak 2
Onurcan
19 Ağustos 2024 00:50

JBL Endurance Peak 2 kulaklığımı bir süredir kullanıyordum ve ses kalitesinden memnundum. Ancak birkaç gündür sol kulaklık çok ama çok az ses veriyor hatta bazen hiç vermiyor. Ayrıca şarj kutusuna koyduğumda ve kapağı kapattığımda şarj etmeyi ya ikisinde birden kesiyor ya da sadece sol tarafınkini kesiyor.

Ayrıca aldığım günden beri telefon konuşmalarım sırasında sesimi karşı tarafa aktarmakta her zaman zorlandım. Bazen mikrofonu aktif olan taraf hangisiyse onu kulağımdan çıkartıp mikrofon deliğini ağzıma yaklaştırarak konuştuğum da oldu.

19 Ağustos 2024 09:29 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

19 Ağustos 2024 11:33

Değerli Müşterimiz, Sizi 05*******65 numaralı telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

19 Ağustos 2024 16:10

19 Ağustos 2024 19:32

Mert sonuçtan hiç memnun değil

JBL Endurance Peak 3 Sol Kulaklık Ses Sorunu

Mert
09 Kasım 2024 21:22
JBL Endurance Peak 3 Sol Kulaklık Ses Sorunu
Sururi sonuçtan çok memnun

Sururi
12 Kasım 2024 00:20
"Hemen geri dönüş sağlandı teşekkürler JBL"
Hüseyin sonuçtan memnun değil

Hüseyin